Digitalt vandmærke kan stoppe happy slapping

Tags:    it-nyheder

Fænomenet happy slapping, hvor voldelige overfald optages på mobiletelefonen, kan stoppes med et digitalt vandmærke, forklarer flere eksperter.

Læs hele nyheden her: http://www.comon.dk/index.php/news/show/id=25923



Så er der sikkert bare en der laver en java applikation der kan optage film uden at tilføje IMEI nummer. Men det vil da sikkert mindske problemet.



Så er der sikkert bare en der laver en java applikation der kan optage film uden at tilføje IMEI nummer. Men det vil da sikkert mindske problemet.

Ja eller en Symbian/Windows Mobile application. Det kan os være at nogle finder en måde at opdatere firmwaren i mobilen eller omgås denne. ext. ved hjælp af et exploit...



Det stopper da nada!!

det bliver blot lettere for systemet at finde idioterne.

Og apropos idioter, tror I at nogen der kan finde på at "happy slappe" andre er så intelligente at de kan finde ud af at lave Java apps, firmware opdateringer osv., eller i det hele taget er klar over at deres video kan spores til deres tlf.? Jeg tvivler ærligtalt kraftigt.

//Troels



Tror det vil sætte en stopper for det.



Hvis systemet virker (uden at personen har ændret boget i mobilen) så vil det absolut hjælpe!

Selv om vi siger bare lave en java application er det stadig en lille del af verdens befolknig der kan finde ud af det! Og tvivler også på at personerne der laver happy slapping tænker på det dagen før Fredag aften hvor de skal ud og lave sjov i gaderne :D



t