sammenkobling af java og c++

Tags:    c++ delphi flash

User
Bruger #280 @ 22.10.01 19:32
Hej

Er der nogen der har erfaring med sammenkobling af java og c++ og kan fortælle hvordan man gør eller henvise til noget online info om emnet??

MVH
Rasmus



3 svar postet i denne tråd vises herunder
1 indlæg har modtaget i alt 3 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
<quote>ja ok men det jeg søger er hvordan jeg i en c++ consol app, kan bruge noget kode skrevet i java. fx hvis jeg har et simplet array, hvor amn laver et java modul der har en get funktion som jeg så kan bruge i mit c++ program.
</quote>

Jammen det er netop her du skal bruge JNI. JNI bruges til enten at kalde native applikationer (C++/Delphi/whatever) fra java, eller den anden vej rundt, at kalde Java rutiner fra et native program. Jeg har selv, i forbr. med mit arbejde, brugt JNI til at kalde Java-rutiner fra et Delphi program. Det er nøjagtigt det samme fra C++. JNI er et link mellem Java og native kode (heraf Native interface) hvor du kan kalde funktioner begge veje.

/Data



<quote>Hej

Er der nogen der har erfaring med sammenkobling af java og c++ og kan fortælle hvordan man gør eller henvise til noget online info om emnet??

MVH
Rasmus</quote>

Hej

Jeg har ikke lige erfaring med C++ og Java, men med Delphi og Java. Men princippet er det samme. Du skal have fingre i Java Native Interface (JNI). Der er mere info på:

http://java.sun.com/products/jdk/1.2/docs/guide/jni/

og

http://java.sun.com/docs/books/tutorial/native1.1/index.html

Håber det hjælper dig lidt på vej. Det kan være lidt besværligt at komme i gang med, men når man først har fundet idéen bag det, går det nemt.

/Data



User
Bruger #280 @ 22.10.01 22:35
ja ok men det jeg søger er hvordan jeg i en c++ consol app, kan bruge noget kode skrevet i java. fx hvis jeg har et simplet array, hvor amn laver et java modul der har en get funktion som jeg så kan bruge i mit c++ program.




t