Microsoft har solgt 20 millioner eksemplarer af Vista

Tags:    it-nyheder

Microsoft har solgt 20 millioner licenser til Windows Vista i den første måned efter lanceringen.

Læs hele nyheden her: http://www.comon.dk/index.php/news/show/id=30526



imponerende at det slår XP's salg så stort. Havde regnet med at salgter var under halvdelen af XP's. Ikke fordi at jeg ikke tror på succes. Jeg tror bare den kommer mere langsomt!



Indlæg senest redigeret d. 27.03.2007 21:06 af Bruger #5097
Jeg vil nu ikke tage de tal for gode varer. Da de kommer fra microsoft selv, kan man ikke 100% regne med at de er troværdige! Microsoft vil jo nok gøre alt for at få salget af Vista til at lyde så flot som muligt! Man skal også lige huske på at der ikke er tale om et salgstal der er grundet efterspørgelsen af Vista - men et tal der også dækker salget af pre-installation af Windows Vista på nye PC'er!



Klart, at microsoft jo helst vil lokke med at mange benytter vista. Men selv hvis du kikker på W3 Schools statistik ser det rimelig flot ud: 1.2% i februar 2007 (en månede efter udgivelse).

Men ligegyldigt om at der er pre-installation eller ej er det da stadig imponerede at der er blevet solg så mange. For der er jo i bund og grund ligegyldigt når det omhandler om hvor meget interesse man kan have i at skifte, eller at udvikle til systemet!

Statistik:
http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp



Indlæg senest redigeret d. 28.03.2007 18:08 af Bruger #5097
t