Risikerer fængsel for cyber-chikane

Tags:    it-nyheder

23- årige Amanda Brunzell lever i konstant frygt for sit liv, efter at eks-kæresten har anklaget hende for tyveri på YouTube og Digg.

Læs hele nyheden her: http://www.udvikleren.dk/Redirect.aspx?mode=comon&id=1265



Det er synd for hende, men ligefrem "hun tør knap åbne sin indbakke af frygt for flere ubehagelige mails.". Hvor slemt er dobbelt så mange spam-mails..?:lol:



Jeg tror ærlig talt ikke at det var mandens mening at hun skulle blive SÅ spammet. Og i princippet har han jo heller ikke chikaneret nogen, han har bare opfordret til det. At folk bliver lidt ekstreme, det er jo enlig ikke hans skyl.

Og hun kan jo heller ikke tillade sig at stjæle hans kamera? Så er det jo klart at han vil gøre et eller andet. Måske skulle han have tænkt lidt mere på hvad folk kunne finde på at gøre. Men han fortryder det sikkert også, efter at han har set konsekvenserne af sine handlinger.



tja han har jo ikke nogen beviser på at hun har taget det og da han har lagt hendes personlige oplysninger ud til andre og samtidig opfordret til chikane er han da i mine øjne og formentligt også juridisk skyldig.



t