Google starter nyt måneræs

Tags:    it-nyheder

160 millioner kroner har Google sat på højkant, til den der først får placeret en robot på månen, der kan sende video tilbage til jorden.

Læs hele nyheden her: http://www.udvikleren.dk/Redirect.aspx?mode=version2&id=1579



Hvorfor køber de ikke bare Hubble, og kalder den Gooble?



Er det ikke ligeför det er dyrere at sende en robot op, end premien Google giver for det?



Nej, det vil jeg nu ikke mene, Per.



Er det ikke ligeför det er dyrere at sende en robot op, end premien Google giver for det?


Jo det koster bestemt mere at få en robot på månen der kan sende video tilbage.. mon ikke bare robotten koster 160 mill at udvikle inc udstyr.

Hvis det er ment som et angreb på det er for dårligt de ikke betaler mere - havde de nok bare købt deres egen raket og robot - det er nok mere et ønske på at få lov at have X antal kilo med på den næste raket :)



Hvis man tager i betragtning af hvor mange ting de skal have bygget og evt. selv designe helt fra bunden af ville jeg tro at det storset umugligt at gøre på 7år.



Hmm.. Tror nu heller ikke at præmien skal ses som penge der skal dække udgifterne. Det er nok mere meningen at det er institutter, og videnskabsorganisationer såsom NASA, som har interesse i at sende en robot til månen, udover bare at modtage pengene fra google.



Tror også at pengene er en gulerod, men at et firma kan sige "vi har været med til at sætte en robot på månen... Vil du se? Jamen gå ind på http://moon.google.com". Genial mediestunt man kunne trække der. Og god omtale hvis det kommer til at virke.



t