CMS system (blog/fotoalbum)

Tags:    programmering

Hej

Jeg er i den heldige situation at jeg på fredag rejser til Australien i 3 måneder, i forbindelse med min uddannelse.

Jeg vil i denne andledning gerne kunne dele oplevelser og billeder med familie/venner/bekendte, men har ikke tid til selv at lave en fed hjemmeside.

Jeg vil derfor gerne høre om der findes et CMS system (i lignene grad med f.eks phpBB til forums) hvor jeg lynhurtigt kan sætte en blog og et fotoalbum op (på min egen serverplads).

Håber i kan hjælpe mig!

Mvh

Nicholas Bendt



4 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt 4 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
En blog som wordpress er rimelig simpel at sætte op. Du kan endda gøre det på deres hjemmeside så du slipper for selv at sørge for hosting. Mht. billedegalleri kender jeg ikke lige nogen.

http://wordpress.com



Hvis det bare er billeder du vil dele, så prøv http://coppermine-gallery.net/ det er simpelt at installere og bruge du kan tjeke mit galleri http://www.gallery.ranrar.dk/ for at se hvordan det kan se ud :)

Mvh: Kim Ranrar



bortset fra det, så er der ikke noget der hedder et CMS System... Det er dobbeltkonfekt, for prøv at gætte hvad S'et i CMS står for? :)

edit: Australien er iøvrigt et herligt sted. Var der selv tre uger af sommerferien. Fantastisk oplevelse :)



Indlæg senest redigeret d. 13.01.2008 22:09 af Bruger #8223
Til de interesserede kan i følge med i den nye blog her om dansk cms, der vil løbende blive skrevet om dansk cms systemer (eller cm systemer, som det jo korrekt hedder).

Men der er ingen tvivl om at til en privat hjemmeside som ikke er kommerciel og hvis der ikke er noget budget til det, så er wordpress en glimrende løsning. Skal man til at sælge vare eller bruge sin hjemmeside som en seriøs indtjeningskilde så bør der tages fat i et professionelt hjemmeside eller cms bureau.



t