Microsoft tegner licens på Flash Light

Tags:    it-nyheder

På trods af konkurrerende teknologi vil Microsoft gøre Adobes produkt til en del af Windows Mobile.

Læs hele nyheden her: http://www.udvikleren.dk/Redirect.aspx?mode=version2&id=2035



Er der da noget i vejen for at der kan være både Silverlight og Flash Light på en Windows Mobile? Svjv. er Silverlight ikke en flashafspiller, så selv hvis der blev lagt Silverlight ind til afspilning af Silverlight animationer, ville der vel stadig være brug for en flashplayer til afspilning af flash animationer.



Ja og tænk hvis Microsoft IKKE puttede Flash på - hvor længe ville der mon så gå før de blev sagsøgt for at forsøge at skubbe Flash ud af markedet fordi de tillader sig at bestemme hvilket software der skal være bundlet med deres OS? ;)

Mvh.

Kasper (TSW)



Haha, true



Kasper, vil man da ikke kunne installerer flash på Windows Mobile selvom det ikke er standart? Er der i øvrigt noget der ved om det kommer til at kunne blive installeret på Symbian-systemer, som ikke som standart har flash lite?



Man kan også installere en anden browser eller en anden mediaplayer på Windows XP, men det har ikke forhindret diverse selskaber i at hidse sig op og ej heller EU i at give kæmpebøder :P

Mvh.

Kasper (TSW)



Hma, men har de sager ikke været når Microsoft er begyndt at integrerer IE og MediaPlayer i selve styresystemet, således at man næsten ikke kan undgå det?



For det første: det har Microsoft da gjort i årevis.
For det andet: Nej. De domfældelser der er blevet gjort overfor Microsoft har ganske simpelt været over, at de inkluderede en Media Player og en Browser som en del af pakken når man købte Windows.

Rationalet for disse domfældelser er, at Microsoft udnytter sin nær-monopol status på OS-markedet, til at skaffe sig en unfair fordel på browser- og media player markedet, ved at inkludere egne produkter til samme formål i OS'et. Domfældelsen var ikke blevet gjort hvis Microsoft havde inkluderet Firefox eller Opera i Windows, og så havde tilbudt Internet Explorer ved siden af til fri download.



t