Nokia er kommet ind i Iphone-kampen

Tags:    it-nyheder

Nu er også Nokia med på bølgen af smartphones med trykfølsom skærm. En ny telefon, der skal konkurrere direkte med Iphone, har set dagens lys, og med i pakken er et års gratis forbrug af musik.

Læs hele nyheden her: http://www.udvikleren.dk/Redirect.aspx?mode=version2&id=2644



Hvorfor skal alle nye touch telefoner sammenlignes med iphonen?



Sådan er det altid: Nye produkter bliver sammenlignet med det der bliver betragtet som det førende produkt inden for samme kategori :). Der er heller ikke nogen der har kunne producere en MP3 afspiller de sidste par år, uden at få den sammenlignet med iPod'en :)

Mvh.

Kasper (TSW)



Og det er jo egentlig klart... Man sammenligner vel altid produkter med det førende produkt inden for samme kategori..



Enig Kasper, men jeg tror ikke på Nokia har en chance i denne "Touchphone" branche.

De kan godt lave touchphones, men så skal der noget helt specielt til hvis de skal og i konkurrencen.



Årh det tror jeg såmænd nok at de har, Jacob :). Nokia er vel stadig verdens største producent af mobiltelefoner, så de har unægteligt alle muligheder for at lave et produkt der er lige så godt eller bedre end iPhonen, og så længe smag er forskellig fra person til person, så skal der også nok være et marked for deres nye touch telefoner :). Husk også hvad ham her fra Nokia sagde:

"Under præsentationen tydeliggjorde Tom Libretto også, at Apple som sådan ikke er en stor konkurrent til Nokia. Siden juni 2007 har Apples solgt 5-6 millioner iPhones - "det svarer til den mængde vi har solgt siden vores aftensmad i fredags", var meldingen fra Libretto."

Jaja, storhed står for fald og alt det der, men det viser da lidt om at Nokia ikke behøver at ryste SÅ meget i bukserne over Apple ;)

Mvh.

Kasper (TSW)



t