Microsoft: Kommunes Openoffice-gevinst er tvivlsom

Tags:    it-nyheder

Skolerne i Lyngby-Taarbæks skift fra Microsoft Office til den gratis Openoffice skulle frigive penge til at udskifte gamle pc'er. Men det regnestykke holder ikke vand, og kontorpakkerne kan i øvrigt ikke sammenlignes, siger Microsoft.

Læs hele nyheden her: http://www.udvikleren.dk/Redirect.aspx?mode=version2&id=3653



Sludder og vrøvl.

Vi har dokumentation på at det ikke er tilfældet: http://www.version2.dk/artikel/12369-toender-kommune-ingen-skjulte-udgifter-med-openoffice



Jeg synes det er fint at Tønder og nu Lyngby-Tårbæk forsøger sig med open office og glæder mig da over at høre at det indtil videre kører som smurt for Tønder kommune, men samtidigt kan jeg godt forstå Microsofts kommentarer til det.

først, de SKAL jo sige det sådan - det er jo deres produkter der ligepludseligt sælges færre licenser af og derved færre penge i kassen.

Når det så er sagt, kræver det også en insats at konvertere og jvf. den artikel om Tønder lyder det også som om deres IT ansvarlige virkeligt har gjort deres for at det har kunnet lade sig gøre og de skal derfor have en stor ros for at sætte sig så godt ind i projektet og gøre så meget for at det kan lade sig gøre - uden den indsats kunne det snildt komme til at kvære en konsulent eller 2, som ikke just er billigt.



t