Service - Sende DNS info fra server til server

Tags:    linux

<< < 12 > >>
Hey.

Sidder og er igang med at lave et større netværk af computere, heri skal jeg så have min main server (Den som min ydre ip pejer ind på), til at peje på en af de andre servere i "huset".

Begge servere sidder på samme LAN.

Så hvis main serveren har ip 192.168.1.150 og den anden server har 192.168.1.151 og skal have indholdet http://tuxa.dk hvad skal jeg så bruge? Tænker først DNS, men, syntes ikke liiiiige jeg kan finde noget der beskriver dette her emne som jeg sidder med.

Idé'en er at den ene server (Main serveren) skal lege FTP Host til brugerne i "huset", og den secondary server skal være http Host..

Og hvad nu hvis vi en dag skal bruge en 3'e server i "huset"? Hvad skal vi så gøre, det er vel main serveren der skal lege DNS all the way?

25 Point til den der kan lead the way eller vise hvordan jeg skal gøre.

Køre iøvrigt Debian (AMD64 = 64Bit system), v.4 eller v.5 (Husker ikke hvilken pt.)



12 svar postet i denne tråd vises herunder
1 indlæg har modtaget i alt 2 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Det jeg vil have der skal laves, er at hver bruger skal have sin egen VPS, og i vær VPS skal kunne styres af SSH, også skal brugeren også have mulighed for at kunne vise sin hjemmeside via HTTP, og få adgang til sin konto via FTP, og sende mails via smtp.

Men, jeg snakkede så lige med en datamatiker kammerart, der mener at jeg inten bør få flere ydre faste ip adresser, eller prøve noget squid af.

Han sagde så at hvis jeg skulle hoste VPS, skal jeg jo på forhånd vide hvilken VPS'er der har hvilke domain navne..

---

Lad os så sige at jeg vil ud og have en erhvervs linje med flere ydre ip adresser, hvad skal jeg så bruge af router til at give hver VPS sin egen ydre IP?



Se det lyder straks mere realistisk.

Jeg har ikke forstand på køb af netværksudstyr, så det kan jeg ikke hjælpe med.



<< < 12 > >>
t