Realtime Multiplayer Office Word Dokument

Tags:    visual-basic

Hej Alle sammen,

Jeg sidder med en funktion, som jeg længe godt har kunne tænke mig, til gruppe- og projektarbejde. Dette er at man kan arbejde flere i, det samme worddokument, på samme tid, hvor at man kan se dens anden tekstmarkør, og hvad han skriver, når han skriver det.

Jeg har ikke selv, kunne finde nogle ligende programmer, men hvis I kender nogen, må I gerne give et link (Det, skal være mere end bare google wave, der jo enligt bare er et avanceret chat program).

Hvis dette, skal laves, så ville jeg tro at, det ville være nemmest at lave som et Add-On til Office Word 2007, i Visual Basic. Udfra dette har jeg så to enlige spørgsmål

1) Hvordan laver man et Add-On i Word eller nogen anden Office pakke ?

2) Er det muligt, at lave 2 Tekstmarkøre(Dette er i mangel af et bedre navn, men med Tekstmarkøer, mener jeg den streg, der blinker, der hvor man skriver) i samme Worddokument ?


Håber at I kan være behjælpelige :)



4 svar postet i denne tråd vises herunder
1 indlæg har modtaget i alt 3 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Google docs? (http://docs.google.com)



google wave :)



google wave :)


"Jeg har ikke selv, kunne finde nogle ligende programmer, men hvis I kender nogen, må I gerne give et link (Det, skal være mere end bare google wave, der jo enligt bare er et avanceret chat program)."




Mvh.

Kasper (TSW)



Google docs? (http://docs.google.com)



Det skal være lidt mere end google docs, da jeg gerne vil have, at man kan se de andres tekstmarkører, også :)



t