Besøgstæller til hjemmeside

Tags:    html css

Hej, Mit navn er Victor jeg har problemer med at sætte en HTML Kode ind, eller jeg tror nærmest det er koden der ikke dur. Men hvis der er nogle der kan lave en Besøgstæller.. vil jeg blive meget glad!

Mvh VictorHej Victor.

Du kan bruge en af disse gratis besøgs tællere:
http://www.livecounter.dk/
http://www.google.com/analytics/

Jeg har selv brugt begge to, og de er begge meget gode. Men jeg foretrækker alligevel google's tæller, fordi den er ekstremt detaljeret, i forhold til den anden.
Men det er jo op til dig hvad du vil ha ;)Jacob, mange tak for din anbefaling af www.livecounter.dk, vi er glade for at folk synes om vores tæller, har du gode forslag til hvilke ting vi kunne udvide med er du meget velkommen til at kontakte os.

Victor, hvis du vælger at bruge livecounter.dk og har problemer med at indsætte koden, er du meget velkommen til at kontakte os på: http://www.livecounter.dk/contact/

Mvh.
SørenJeg kan slet ikke komme ind på hjemmesiden www.livecounter.dk lige nu, jeg var ellers spændt på hvad det var for et produkt.

Men ellers er google analytics jo naturligvis altoverskyggende godt, med den mest udførlige statistik der kan fås til gratis penge :)Jeg kan slet ikke komme ind på hjemmesiden www.livecounter.dk lige nu, jeg var ellers spændt på hvad det var for et produkt.


Nu er det noget tid siden du har skrevet dette, men du må meget gerne kigge forbi siden igen ;)
t