Analysefirma: HTML5 kan ikke slå plugins ihjel

Tags:    it-nyheder

Glem alt om at browserplugins kan afløses af HTML5. Det kommer ikke til at ske foreløbig, mener analysefirmaet Forrester. I stedet vil de tunge klienter spille side om side med webteknologier, lyder spådommen.

Læs hele nyheden her: http://www.udvikleren.dk/Redirect.aspx?mode=version2&id=4271&cst=4



Rom gik ikke under på én dag. Selvfølgelig vil der være en lang periode hvor HTML5 og Browserplugins vil ligge i skarp konkurrence -- og indtil folk er helt holdt op med at bruge ikke-HTML5-kompatible browsere vil det at afskaffe pluginsne være fuldstændigt urealistisk.

Og vi ved jo af erfaring at det der med at opgradere til en ny browser er noget af det mindst naturlige for den gennemsnitlige internetbruger. Så mon ikke Flash, Silverlight etc. har en ti-tyve gode år endnu?



forstår bare ikke hvorfor at dem som laver browserne ikke tvinger browseren til at blive opdateret lige så snart der er en opdatering :S



forstår bare ikke hvorfor at dem som laver browserne ikke tvinger browseren til at blive opdateret lige så snart der er en opdatering :S

Fordi det vil folk ikke have. Der er en masse virksomheder der har skræddersyet deres inhouse applikationer til en specifik browser(IE6 eller IE7, som regel), så hvis den bliver opdateret kan de ikke bruge den, og så bliver folk sure på firmaet der laver browseren.



t