'Test' er fy-ord i jobannoncer: Microsoft kan ikke hyre danske software-te...

Tags:    it-nyheder

Der er ingen prestige i softwaretest, selvom det kræver lige så store kompetencer, og lønnen er den samme som for "rigtig" software-udvikling. Det er erfaringen hos Microsoft, der nu løser problemet med udenlandsk arbejdskraft.

Læs hele nyheden her: http://www.udvikleren.dk/Redirect.aspx?mode=version2&id=4340&cst=4



[c]
Derudover bruger udviklerne for hver kodetime også en time til at skrive tests i form af unittest, der sikrer at testerne ikke skal beskæftige sige med banale kodefejl, som udvikleren selv burde have fanget.
[/c]

Holy shit, Personligt hader jeg bare testing. At bruge 1 time på at rette 3 til 4 fejl som man i forrige time har lavet, virker bare så nederen.
Og så kan de godt være de er automatiserede. Unit test er nederen :). Men han har selvfølgelig ret. Gode automatiske tests der dokumenterer, er sku et hårdt arbejde.



Theis, unit test er da dejligt!! Man kan lave der hvor man finder det godt, og testen hjælper dig med, løbende, at finde fejl. Det kan da ikke være andet end dejligt.



Absolut ikke dejligt :)
Er bare ikke noget værre end at bruge timer på at rette 2-3 små fejl, og skulle gøre det så detaljeret at det kan bruges som dokumentation.

Unit test er smart, men er ren og skær bare instanser der laves og metoder der køres. Forstår ret godt at folk hellere vil stå for udviklingen af spænende løsninger, frem for at finde folks fejl.



t