Photoshop cs5 extended licens

Tags:    grafik webdesign

Hej,

Er der nogen forskel på den normale photoshop cs5 extended og Adobe Photoshop CS5 Extended Student and Teacher Edition versionen? de er vel ens, udover at den ene licens kun må bruges af studerende og lærer ?

Mvh4 svar postet i denne tråd vises herunder
1 indlæg har modtaget i alt 1 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Funktionalitetsmæssigt er der ingen forskel. Forskellen ligger i prisen (studielicenser er som regel betydeligt mere realistiske at betale for en enkeltperson end de fulde licenser er) -- til gengæld er der færre ting du må bruge programmet til, fordi det først og fremmest skal være i studieøjemed at du får rabatten.Jeg må bare ikke tjene noget på det jeg laver i photoshop?

Men får man ikke en licens af skolen når man er under uddannelse ? efter grundforløbet?Indlæg senest redigeret d. 25.11.2010 12:46 af Bruger #16243
Jeg er ikke bekendt med detaljerne, men jeg vil tro at du kan læse de specifikke brugsscenarier i licensteksten.Du må bruge din studenter version til præcis det samme som de andre versioner..

Link: http://www.adobe.com/education/students/studentteacheredition/faq.html


Hvis du går på en udd. som er godkendt til at få studenter rabat, så kan du købe den.. Du må dog kun bruge den på privat computer..Indlæg senest redigeret d. 25.11.2010 13:18 af Bruger #11361
t