stand alone application

Tags:    stand alone application

Hvad betyder stand alone application og Peer 2 Peer

på forhånd tak



4 svar postet i denne tråd vises herunder
1 indlæg har modtaget i alt 5 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Nu synes jeg ikke google skal være en undskyldning for ikke at snakke sammen, så derfor vil jeg prøve at svare på dit spørgsmål. Det kan dog være svært at give dig et godt svar når jeg ikke kender konteksten for dit spørgsmål.

Begrebet stand alone ville jeg ikke hænge mig alt for meget i hvis jeg var dig. Der er ikke nogen standard for hvornår noget er stand alone. Det er nok mere slang end et decideret begreb. Det bliver ofte brugt om software der ikke er afhængig af anden software, hvilket jo er noget vrøvl, fordi stort set alt software er afhængig af anden software på en eller anden måde.

Peer 2 Peer eller P2P bruges om et netværk hvor computere kommunikerer med hinanden uden at have en central server. Programmer der kan bruges til at downloade ulovlig software, musik og film bruger ofte en P2P protokol, hvilket desværre har givet P2P et ry for kun at have med ulovlig fildownload at gøre, hvilket ikke er sandt.



Jamen du kan tjekke de to link her:

http://tinyurl.com/3q4a4x7 og http://tinyurl.com/3v6scnf :)

En anden gang er det tilladt at tænke lidt selv inden du stiller spørgsmål der kan besvares uden problemer på Google ;-)



Tusind tak Kim, det var et stort hjælp



Tusind tak Kim, det var et stort hjælp


Så husk at stemme Kim's indlæg op :)

Mvh.

Kasper (TSW)



t