Konkurrenceinstitut: Android dør i juridisk slagsmål

Tags:    it-nyheder

Når man ikke kan vinde over konkurrenten på smartphone-markedet, kan man jo altid forsøge sig i retssalene, vurderer American Antitrust Institute efter auktion over Nortel-patenter.


Læs hele nyheden her: http://www.udvikleren.dk/Redirect.aspx?mode=version2&id=5595&cst=4



Hvis det så i det mindste bare havde handlet om at Microsoft mente deres opfindelser blev krænket. Men det er jo ikke tilfældet. Hvis de vitterligt mente at Google har stjålet deres opfindelse, så ville de sagsøge Google og få dem til at holde op med at lave Android. Det gør de ikke, for de ved at de taber. Istedet sagsøger de mellemmænd der ikke har råd til at følge retssagen til dørs og derfor vælger at indgå forlig, hvilket giver Microsoft penge for et produkt de ikke har ret til, og skaber dårlig stemning på markedet omkring Android. Det er beskidte tricks og totalt misbrug af hvad patentsystemet er opfundet for. Og så går det stik imod den grund til at indkøbe patenter Bill Gates fremlagde alle de år tilbage.

Det er på alle tænkelige måder ulækkert og frastødende. Der er intet forsvar.



Det er næsten sygt hvor meget man egentlig kan tage patent på i USA. Det er jo lige fra interface til provisionsmodeller etc.



t