slideshow

Tags:    jquery javascript

Hej

Jeg har kigget en del på nogle hjemmesider hvor der er et lille javascript som gør at billeder skifter af sig selv.

Du/i kan f.eks ligesom se ind på; http://mlhosting.dk/ Der kan jeg godt se det er lavet med html5 og javascript, men jeg kun godt tænke mig at man også kan se det på sin android-mobil og iPhone,

Det må gerne være et nemt javascript hvis det er så jeg kan lærer noget af det eller hvis du har et link til en hjemmeside så er du også velkommen til at skrive det :)

Håber at jeg høre lige fra dig!



4 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt 10 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Du kan få præcis det samme plugin som de har på http://nivo.dev7studios.com/ - et plugin til jQuery. Der findes dog mange af de her slidere. Bare google 'jQuery slider' - du kan også kigge på følgende liste.



Hej Jesper,

Siden du refererer til bruger Fancybox. Det er meget nemt at bruge og du kan læse om hvordan du gør og downloade det her: http://fancybox.net/

Fancybox virker også på android og iphone.

----

Øh... Sikke et tåget svar jeg gav dig, beklager. Det var fordi jeg sad og arbejdet på et projekt hvor jeg netop brugte Fancybox. Det er ganske rigtig som MB skriver Nivo Slider de bruger.

Det eneste rigtige jeg skrev, var at det også virker på android og iphone. :)



Indlæg senest redigeret d. 11.09.2011 15:54 af Bruger #16622
#MB Jeg kigger lige på det og ser om det er noget som jeg måske kan bruge til noget godt:)

David Andersen Det er desværre ikke sådan noget i den still.



Hej Jesper,

Siden du refererer til bruger Fancybox. Det er meget nemt at bruge og du kan læse om hvordan du gør og downloade det her: http://fancybox.net/

Fancybox virker også på android og iphone.


Siden der refereres til anvender ikke Fancybox, nej. Det er, som MB ganske rigtigt skriver, Nivo Slider der bruges på siden (http://nivo.dev7studios.com/).

Jeg har selv anvendt Nivo rigtigt mange gange da det er dejligt simpelt at arbejde med, og der er god mulighed for customization med temaer osv.

Nivo fungerer også fejlfrit på mobile enheder, hvilket også er en af grundende til at vi hos Designature anvender det.

Der er absolut intet galt i Fancybox (anvender vi også), men det har ikke noget med den slider at gøre - fancybox er (som navnet antyder) en jQuery baseret lightbox. Det vil altså sige en kasse der kommer frem på skærmen imens resten af siden fader lidt ud (hvis man ønsker det naturligvis).



t