Windows 8 live

Tags:    windows8

http://www.buildwindows.com/
hvis I vil følge live præsentation neotp nu (her kl 18)

Det frie valg vi får med udvikling af apps til windows 8 siger max syg ud udmiddelbart, med mulighed for at vælge at lave en app javascript i visual studio 2011, eller c#, eller c++.. eller.. you name it :=)

Man må sige, at MS nu omfavner skyen..
Nice at man kan lave en app og uden at skrive en linie kode kan lave trial versioner... og kan tilgå billeder, om det er på filsystem eller på facebook eller what ever med 1 linie kode.. nemt integreret i windows 8..

Ikke lige udviklings-mæssigt, men de startede lige windows 8.. og skærmen kunne ikke følge at starte før windows havde startet.. Så er det pludselig sjovt (vild pc dog)
Understøtter diske på 208 TB .. 208 TB diske.. HOLY "###¤

Kig med og skriv da endelig, hvad I tænker (og helst fra de af jer der ser med)



Indlæg senest redigeret d. 13.09.2011 19:15 af Bruger #10576
http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/home/

Kan - snart - hentes her :=)



Jeg synes Windows8 ser spændende ud. Jeg glæder mig til at kigge nærmere på SDK'en og lege lidt rundt.



http://www.geek.com/articles/geek-pick/how-to-get-a-windows-7-start-menu-in-windows-8-20110914/

Et dejligt fif, for os der er gammeldags konservative, og synes at win7 gui er bedre end windows 8's (og som sikkert også kørte med 2000 look i xp :=) )

Jeg kan ikke holde det nye ud personligt.



Det nye UI er da kun til arm enheder er det ikke?
men okay det er jo godt nok med i DP, men er det jo også lidt nød til hvis man skal ha en mulighed for at udvikle til det uden at ha' en anden enhed :)



Nej, det er også x86 og x64 skam :=)
Du mener apps med metro ui, der ser det umiddelbart ud til at blive rigtig træls, ser ikke ud til at du kan være sikker på, at en app, du compiler til x86 også vil køre på ARM.. hvis det virkelig ender med at vi skal udvikle til x86, x64 og ARM, så akal man pludselig til at holde tungen lige i munden.



Nej det hele lyder spændende og der er mange muligheder i det.. Jeg håber bare ikke at det er endnu en windows version med utallige fejl som de ikke nåede at rette netop fordi de skal tjene penge og produktet skal bare ud på markedet.

Over and out.



@Alexander win8 ligner fuldstændig windows 7, hvis man fjerner metro, så tror det bliver en knald stabil windows.. Ligner at de bare har taget windows 7, optimeret den (de har jo halveret ram-forbruget, tak for det !!), og så smidt det mærkelige metro på, og det er vist ca. det.. Er mest gui, så jeg er - for en sjælden gang skyld - otimstisk.

http://lifehacker.com/5841702/windows-8-speed-tests-its-faster-at-pretty-much-everything

Er i hvert fald ikke blevet vista agtig langsommere :=)
Ikke det vilde at hente dog, men lidt har også sin ret. Fokus på boot tid bliver dog dejligt.



Indlæg senest redigeret d. 20.09.2011 20:46 af Bruger #10576
t