Din mening om disse sider

Tags:    hjemmeside feedback

<< < 12 > >>
Jeg har en hjemmeside hvor jeg skriver om forskellige ting.

Det virker fint syns jeg men selvom jeg syns det virker fint så kunne det da være godt og høre hvad andre syns og måske få nogen ideer til ændringer eller nye ting.

Jeg har ligesom 3 hjemmesider om forskellige emner som bruger samme design :
http://scootergrisen.dk/
http://scootergrisen.dk/htmlgrisen/
http://scootergrisen.dk/phpgrisen/

Måske i gider hoppe rundt på siderne og se hvad i syns.



Indlæg senest redigeret d. 11.11.2011 18:46 af Bruger #13010
rod, rod, rod...

Ved ikke hvor du vil lægge fokus... Men mine øjne skeler for at se hvad der er ude i siderne, frem for det der er i midten...



rod, rod, rod...

Ved ikke hvor du vil lægge fokus... Men mine øjne skeler for at se hvad der er ude i siderne, frem for det der er i midten...


Hvordan ville det være bedre at gøre så ?

Tænkte på at lave dropdown menuer i stedet for dem ude til venstre... men jeg syns at have oplelvet på andre hjemmesider at når der er mange menupunkter og under menuen i dropdown menuen så syns jeg det kan være svært at finde det man søger.

Også giver det måske et problem fordi jeg kan ikke så godt teste om dropdown menuerne virker i ældre browsere. Så det lettere at kunne tage screenshots for at se om det ser rigtigt ud.



Ville fjerne minimum halvdelen 4/5 af sidens menu punktet, de forvirrer desværre langt mere end de gavner (tænk google, tænk gå efter det simple).



Indlæg senest redigeret d. 19.09.2011 21:10 af Bruger #10576
Ville fjerne minimum halvdelen 4/5 af sidens menu punktet, de forvirrer desværre langt mere end de gavner (tænk google, tænk gå efter det simple).


Så det bare hvordan skal jeg så lave det ?

Hvad mener du med google ?



At de jo netop har success med at holde det simple (kun en søgeknap, intet andet til at starte med) .. Er stadig det de gør alt for,at sørge for at holde det simpelt og rent. Ganske som apple på andre områder.

Kræver at jeg tager 4x page-down på siden for at jeg kan se din side.. At læse alle menu punkterne ved jeg ikke, men vil være lang tid :=)

Måske nøjes med de menu punkter du har som hovedpunktet, og så tilbyd alle de underpunktet, hvis man vælger at gå ind på siden.. Jeg er ikke designer, så er heldigvis heller ikke noget jeg plejer at skulle bekymre mig om, kan dog godt se at der er for meget på din side, bliver uoverskueligt.





Kan i anbefale nogen gode simple CSS dropdown menuer ?




Jeg går ind på din side og det første jeg ser er en stor blå streg der får mig til at fokusere på noget andet end dit indhold.

derefter kigger jeg på menuen, og hold da kææææft med menu kategorier den menu er jo aaaalt for lang, prøv evt at lave underkategorier som feks:

pgo -> hot 50 -> cylinder -> malossi sport





Synes egentlig at dropdown er et alternativ som man skal forsøge at begrænse. En dropdown menu noget der hører sig til administrationssystemer, hvor man kun har en indgangsvinkel.

På hjemmesider er der lige så mange indgangsvinkler som der er tilgængelige sider. Dvs. når en bruger lander på en side, er det første HV-spørgsmål en bruger stiller sig selv typisk: "Hvor er jeg". Orientering er noget af det vigtigste og hvis man skjuler det i dropdowns så mister du brugeren allerede på første side de besøger.

Det må være muligt at lave en anden form for navigation. Eksempelvis relaterede emner. Hvis jeg læser om Benzintanken er det nok relavant at kunne læse om andre dele af scooteren, måske om service af de samme dele, eller "den væske man hælder i tanken". Men der er nok ingen idé i at jeg skal læse om teoriprøver.



Det lyder som i mener det kunne være en god ide kun at vise de menu punkter som er relavante på den side man er inden på ?

Tænker på at prøve med en dropdown menu som den her : https://www.servage.net/blog/wp-content/uploads/2009/03/css-menu.html

Men kender i en som er særlig god og simpel ?



<< < 12 > >>
t