Invitation til den første officielle CloudCamp i Danmark. GRATIS event

Tags:    cloud computing

Den første CloudCamp i historien kommer til Danmark den 11. oktober 2011 i Musikhuset Aarhus. Denne specielle måde at afholde en konference på, som er opfundet i USA for ca. 3 år siden af cloudcamp.org, afholdes nu i Danmark så alle virksomheder og personer der er interesseret i Cloud Computing har mulighed for at tilegne sig mere viden og dele erfaringer, så Danmark kan komme helt i front af feltet indenfor disse nye teknologier.

Der vil blive holdt oplæg af førende danske og udenlandske Cloud eksperter, og derefter være paneldebat og gruppe diskussioner, altsammen i en afslappet atmosfære der indbyder til vidensdeling.
Michael Friis, co-founder af AppHarbor, vil holde et oplæg omkring hvordan man kan integrere og automatisere deployment processer for at lave dem hurtige og effektive. Dette oplæg vil blive efterfulgt af Janus Dam Nielsen, som er research og innovations specialist på Alexandra Instituttet, og som vil tale om hvordan kryptografi kan bruges i løsninger som kan afhjælpe nogle af de sikkerheds bekymringer der findes omkring cloud computing. Derefter vil Andrei Yurkevich, som er CTO hos Altotos, sammenligne cload baseret hosting og normal hosting for at skitsere fordele og ulemper hvor udgangspunktet er en nyopstartet iværksætter. Peter Lunding Smith, chef rådgiver omkring cloud hos ProActive A/S og forfatter til bogen "IT - i skyen", vil berøre emner omkring forretningsmuligheder med cloud computing.

Det er en gratis event, og alle interesserede i Cloud Computing er velkommende.

Jeg har vedhæftet en pressemeddelelse som jeg vil være glad for hvis I vil bringe.

Se mere her: cloudcamp.org/aarhus





Indlæg senest redigeret d. 05.10.2011 13:40 af Bruger #16804
Lyder spændende :)



t