Javascript + Unlock Content + Share????

Tags:    java facebook javascript unlock

Hej! Jeg har bumlet med det her I hundrede år.
--------------------------------------------------

1: Jeg har en facebook del-knap. Har både en jeg selv har lavet og en af Facebooks. Anyways, hvilken en skal jeg bruge hvis jeg skal tilføje noget "OnClick" fordi det virker ikke på den normale FB Knap.

2: Jeg skal have en timer. Jeg tilføjer mit OnClick til min knap. Derefter skal jeg bruge et script der giver 10000 milisekunder (Jeg har det) som er ti sekunder.

3: Efter de 10 sekunder skal JavaScriptet udføre et andet Javascript, nemlig et "unlock" content.

Det vil sige, der er en knap. Du trykker. Der går 10 sekunder og så unlocker den content..

Jeg har bumlet med det i en zilliard år. Tusind tak på forhånd! Har prøvet at spørge på http://rowl.dk/ men der er ikke meget respons.
Tak alle!



8 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Den smarte måde at gøre det på er at vise hvad du har lavet indtil videre. Der er nok ingen der gider at lave det fra bunden til dig - men jeg vil med glæde kigge din kode igennem og se om jeg kan finde en fejl. Hvis du bare lige stikker mig din kode (Gerne et sted hvor du har det kørende) og fortæller hvad der ikke lige virker.



Det hele, Mads. Jeg kan lige ligge noget kode ind med hvad jeg har ind til videre. Hold on.

- Min hjemmelavede knap: <em><span style="font-size: x-large; font-family: 'arial black', 'avant garde';"><strong>1.<br />
Del siden </strong> <a href="http://www.facebook.com/sharer.php?s=100&p[title]=Se hvordan man få gratis Spotify Premium LOVLIGT!&p[summary]=Prøv at se her, jeg er ved at få GRATIS Spotify Premium jeg syntes du også skulle prøve!&p[url]=https://www.facebook.com/pages/Free-Spotify-Premium/190929210990616&p[images][0]=http://www.metalsucks.net/wp-content/uploads/2011/07/spotify.jpg" target="_blank" title="Del"><img alt="Facebook" height="25" src="http://www.inews.comule.com/facebook_del.png" width="70" /> </a> </span></em><br />
<br />

- Min timer: <script type="text/javascript">
function timedMsg()
{
var t=setTimeout("alert('Welcome to dotnetheaven.com')",4000)
}
</script>
<input type="button" share_url="YOUR_URL" onClick="timedMsg()"></input>


- Det er hvad jeg har PT. Jeg vil have et andet JavaScript(Click to unlock) ind i den der "var t=setTimeout("...") - Men jeg ved ikke hvordan!



Tør jeg spørge hvad det skal bruges til? Det er ikke sådan et scam med at man tilbyder gratis premium og bliver scammet - nu ved jeg meget lidt om både spotify og facebook scamming, men tænkte jeg lige ville spørge ind til det før jeg giver dig løsningen.



Grunden til at det er sådan noget spotify er fordi jeg fik en ven til at hjælpe med hjemmelavet knap og derfor så tilføjede han hans eget link.
Jeg skal bruge det til nogle facebook grupper. Blandt andet en hvor Mac Donalds har mishandlet deres dyr. Jeg vil gerne dele den så alle kan se det.

- Anyhow, jeg logger af kl 2 så et svar inden ville være awesome.



Godt godt - bare jeg ikke er med til at scamme folk på facebook :) http://jsfiddle.net/U6dhE/



Godt. Det virker. Nu vil jeg bare have en "unlocker". Altså når de sekunder er gået så åbner den noget content på samme side, I samme script. f.eks. en youtube video.

- Skal gå kl 2, så vil rigtig gerne ordne det her inden.



Indlæg senest redigeret d. 26.11.2011 01:28 af Bruger #16888
... Det kan du vel selv lave :) Noget skal du vel også lave selv



Ja kan ikke lave det.. Jeg har ingen anelse om hvordan, derfor spørger jeg om hjælp. Jeg har googlet det, kan ikke finde det..


... Det kan du vel selv lave :) Noget skal du vel også lave selv



Hvis jeg overhovedet finder en unlocker ved jeg ikke hvordan jeg skal sætte den ind I mit timer script???

function timedMsg()
{
var t=setTimeout("alert('Welcome to dotnetheaven.com')",4000)// Den skal derind på en eller anden måde...
}



Indlæg senest redigeret d. 26.11.2011 01:52 af Bruger #16888
t