Har du en hjemmeside med unge som målgruppe?

Tags:    hjemmeside

Goddag alle!

En ven og jeg står bag den, af studerende; roste, hjemmeside www.hvormegetfravær.dk som er en ''Fraværsudregner'' lavet primært til den studerende.

Idéen med hjemmesiden er meget enkel, man indtaster nogen oplysninger (som fås fra sin lectio.dk etc.) og så fortæller udregneren hvor mange moduler du må forsømme før du bliver sendt op til samtale.

Det sker for en studerende at der er enkelte lektioner, og måske også dage han/hun ikke kan møde op til lektionen, her er det vigtigt at kunne holde styr på ens fraværsprocent og hvor høj den kommer op hvis han/hun forsømmer sine lektioner, hvis det er vigtigt.

Et eksempel kunne være hvis eleven skal til tandlæge eller sygehuset, eleven får muligheden for at blive behandlet hurtigst muligt HVIS det foregår i skoletiden, men eleven er bekymret for hvor høj hans/hendes fraværsprocent ryger op, så kan du gå ind på www.hvormegetfravær.dk og blive oplyst om det. Selvfølgelig kan fraværsudregneren også bruges til en helt række andre ting.

Gymnasier har næsten altid en maksimal fraværsprocent før du bliver sendt op til samtale, at komme til samtale og blive holdt ekstra øje med er en uheldig situation for en elev; mange elever bliver smidt ud for for høj fraværsprocent, vi prøver blot at hjælpe den enkelte studerende med at holde styr på sin fraværsprocent!

Hjemmesiden er blevet rost utroligt meget af studerende fra forskellige gymnasier som vi har snakket med. Det lyder på dem som om at den har manglet og er et kanon redskab til dem.

Faktisk har nogen gymnasier en lignende udregner, dette er dog en meget uholdbar udregner i .exe format, dvs. at det kun er Windows computere der kan køre softwaren, og dette er slet ikke holdbart for de studerende den dag idag!

Jeg skriver til jer i håbet om at nogen vil vise interesse for vores side - og derved vil tilbyde et banner på deres hjemmeside.
Det skal siges til at starte med at vi IKKE kan lave et indskud med penge lige nu da vi selv er studerende, og ovenikøbet også juletid ;-)
Det kunne være fint hvis vi kunne lave en bindene kontrakt med en mulighed for først at betale en måned (eller hvor lang tid vi nu finder ud af) efter vi har haft bannerplads på jeres hjemmeside.
Alt efter hvor stor DIN hjemmeside er vil det jo selvfølgelig være muligt at kunne tjene penge på affiliate og lignende og derved sagtens kunne betale tilbage. Hvis siden viser sig ikke at kunne tjene nogen penge hjem vil vi selvfølgelig betale det beløb som står i kontrakten!

Vi vil selvfølgelig sætte et stort banner på vores hjemmeside med www.dinhjemmeside.dk, dette vil forhåbentligt også have en positiv effekt på jeres hjemmeside da vi stærkt regner med, udfra hvad de studerende siger, at www.hvormegetfravær.dk har potentialet til at blive et anerkendt redskab blandt de unge på gymnasier - vi har blot brug for at få sendt ud til landets studerende, og her har vi brug for din hjælp!

Vi glæder os til at høre fra jer!

MVH.

Halfdan Valentin Harring & Niels Hvelplund.



5 svar postet i denne tråd vises herunder
3 indlæg har modtaget i alt 7 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
reklame, aka spam...



Hmm.. Jeg forstår det ikke helt?

Hvis man som elev, går ind på sin fraværsprocent i lectio, kan man se præcis, hvad man har fravær i, hvor meget man har ialt og en statistik, som viser, hvor langt den vil ryge ned, hvis ikke man har mere fravær osv.

Hvordan udskiller jeres side fra det andet? Du snakker noget med en fremtidende udregner? Det er gymnasieelever vi snakker om? Hvis ikke de kan udregne det i hovedet? såå? :D Så vidt jeg kan se, er jeres udregner mindre detaljeret eller er der noget jeg har overset? :)

Dette har selvfølgelig stor indflydelse på, hvor stort potentielet er med siden, da alle gymnasieelever bare kan gå ind på lectio :)



MEEEEGET LANGT INDLÆG...

Kan man få hvad du vil i punktform??:D
Han vil vist have et 'banner-byt'. Du får dit reklamebanner på hans hjemmeside, også får han et på dit.



Indlæg senest redigeret d. 23.12.2011 13:33 af Bruger #4487
MEEEEGET LANGT INDLÆG...

Kan man få hvad du vil i punktform??:D



Indlæg senest redigeret d. 23.12.2011 13:30 af Bruger #16529
ah ok...på den led...

Men hvis man skal kunne tage stilling til dette skal der flere oplysninger på bordet.

Unikke besøg på det givne site per mdr f.eks!?!;)





t