avanceret php/mysql counter

Tags:    php mysql counter

Nu synes jeg selv, at jeg har søgt nettet tyndt for den helt rigtige php-counter, som passer nøjagtig til mine behov. Det er desværre flere år siden jeg selv har arbejdet med php/mysql, så jeg er pt. ikke i stand til at kode den selv. Jeg har dog fundet frem til en udmærket counter, som kan ses på min side her: passionate.dk.

Den tæller unikke hits for i dag, i går, i ugen, måneden, året og i alt, samt hvor mange der er online. Jeg har egentlig 2 ønsker, til at få den til at være præcis til mit behov. Jeg ville gerne have en ekstra funktion, der talte alle hits, dvs. hver gang man opdatere, tæller den +1 gældende for alle. Udover det ville jeg også gerne have, at koden blev adskildt på den måde, at statistikkerne gælder for hele passionate.dk, men at tallene ikke bliver vist på selve siden, men derimod kun på en anden privat side, så tallene ikke er offentlige.

Koden til den nuværende counter kan ses her:

Fold kodeboks ind/udPHP kode 


På forhånd mange tak.

Mvh.

Martin



5 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt 12 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Er det fordi du selv vil følge med i statistikken eller blot vil give dine besøgende indsigt i trafikken?

Hvis første kan jeg varmt anbefale http://www.google.com/intl/da/analytics/

Sidste kan du benytte chart eller læse lidt på denne tråd: http://www.udvikleren.dk/forum/34429/sorter-pr.-land-og-tael-besoeg-%28statistik%29/

Eller læse denne artikel som forklarer det rigtig godt: http://www.eksperten.dk/guide/3

God fornøjelse med dit statistik og godt nytår!



Jeg tror personligt at jeg ville finde det andet nemmere, og hurtigere at lave..

Jeg ville indsætte et php på forsiden, der åbnede, denne fil og talte op på den. Dette skulle gerne give funktionaliteten, med at tælle, hvor mange hits du har fået, og i samme omgang kan man også teste, hvor mange unique hits. Herefter ville jeg forsøge at benytte mig af javascript til at se, hvornår siden bliver reloaded, og når den gør det, så tælle en reload counter op (i php). Jeg er dog lidt i tvivl omkring, om man kan aktiverer php i javascript; men på en eller anden måde burde kunne lade sig gøre :)

Med hensyn til kildekode, har jeg ikke noget videre interesant, men for at læse,skrive i php benytter man sig af fopen,fread og fwrite som du kan læse lidt mere om på følgende hjemmeside:
http://www.tizag.com/phpT/filewrite.php



Er der nogen speciel grund til at du gerne vil gemme din data i en mysql database ?

Ellers kunne du jo gemme dine tal i en .txt fil, der ligger på serveren og så have dit php til at læse, bearbejde og derefter gemme de data du gerne vil have til samme fil. På den måde, så har du den private side du bedte om bare som en .txt fil :)



Nej overhovedet ikke, troede bare at mysql gjorde det nemmere at have med at gøre :-) Jeg er desværre ingen php-haj, og kan ikke kode sådan et text-baseret script. Har du nogen kildekoder, som kan indsamle de samme statistikker, som man kan hente et sted? :-)



Mange tak for hjælpen Kevin, vil helt sikkert læse om det, og se om jeg kan finde ud af noget, der vil kunne bruges til noget tilfredsstillenge statistik :-)

Mikkel: Mange tak for google-link, det ser meget meget fornuftigt ud. Jeg har fulgt deres guide, og opsat det på min side nu. Der står godt nok at der vil gå et par timer før det kommer til at virke ordenligt, så jeg venter spændt med at se :-)

Samtidig mange tak for 2 ekstra-links, ser i hvert fald behjælpeligt ud indtil videre :-)



t