Visual C# 2010

Tags:    c# visual-studio

Hej

Inde i Visual studio, er det inde under Form1.cs man kan se alle koderne og programmeringerne for programmet?



6 svar postet i denne tråd vises herunder
5 indlæg har modtaget i alt 19 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Der er der du kan se koden for din form1.cs klasse. Det er i denne klasse alle dine vindues 'handlinger' (events) skal specificeres. Har dog ikke selv arbejdet så meget med Visual C# 2010 windows forms, men mener at det er formålet



Indlæg senest redigeret d. 17.01.2012 23:32 af Bruger #4487
.cs filerne er din "code-behind" til dine forms. Det er muligt, at lave alt koden som findes i .cs filerne inline i .aspx filerne, men det vil være rigtigt dumt :-)



Jeg forstod det også som om, han spurgte til et C#-projekt og ikke et ASP.net-projekt.

Dit program består som regel af 2 filer, hvoraf den ene, Form1.cs, allerede er forklaret af Martin. Den anden er Program.cs, som faktisk er, hvor programmet starter, da den blandt andet indeholder klassen, der opretter en instans af din Form1-klasse. Den tjener også andre formål, såsom at kalde EnableVisualStyles-metoden, der giver dit program et lidt mere 'moderne' look-and-feel, så det ikke ligner, du kører det på Windows 2000 eller tidligere.

Endelig er der Form1.Designer.cs, der står for at forberede alle de kontroller, du putter på din form vha. drag-and-drop fra toolbox'en i Visual Studio.



tror ikke at han arbejder med ASP.NET, men udelukkende med C#?



Hey gutter,

Lad os lige, for en god ordens skyld, blive enige om at et "C# projekt" jo unægteligt kan dække over mange forskellige ting :). Det lyder som om at Michael taler om et WinForms projekt og ikke et WebForms projekt, men begge dele kan bruge C# som et ud af adskillige mulige sprog. Derudover er der også WPF, som er et nyere GUI lag til desktop applikationer osv. Det kan godt være lidt forvirrende i starten, men det bliver nok bare værre hvis man bruger udtryk som "C# projekt" :)

Mvh.

Kasper (TSW)



Tak for svarene :) og ja det er winform C#



t