Exporter mysql data til excel via php

Tags:    php mysql excel

Hejsa.

Er der nogen der kan fortælle mig lidt om hvordan man laver eksport på ens data til en excel fil, hvor man så kan indtaste nogle tider i filen for derefter at importere filen tilbage til databasen og de nye indtastede tider bliver fyldt ind i det rigtige felt?

Grunden til at man ikke kan gøre det online, er at der ikke er mulighed for at bruge internet til arrangementet.



4 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Jeg tror det ville være nemmere at ordne det manuelt - men hvis du endelig vil gøre det sådan, så skal du eksportere til CVS format. Excel kan åbne CVS filer direkte.

Du kan godt importere fra CVS format, men at få den til kun at indsætte nye elementer eller at opdatere gamle, samt at gøre det hele via Excel.. puha. Der er så mange fejlkilder!

Hvis du beslutter dig for at gøre det sådan, så bør du, istedet for at opdatere indholdet af din tabel via din nye CVS fil, slette alt indhold i tabellen før du importerer din CVS fil.


Du får lige nogen links til en række artikler du måske kan bruge til noget:
http://www.electrictoolbox.com/mysql-export-data-csv/
http://www.electrictoolbox.com/create-csv-file-mysql-php/
http://www.electrictoolbox.com/restore-data-tab-delimited-file-mysql/



Indlæg senest redigeret d. 10.02.2012 14:36 af Bruger #17015
Det jeg skal lave er et system hvor man kan oprette nogle forskellige klasser som man kan tilmelde sig (cykelløb).
Det kan være der er 6 afdelinger.

Deltagerne skal oprette sig, før de kan tilmelde sig, dette for at gøre det lettere med løbsnumre, samt at give dem adgang til deres egne tider.

Det skal så være sådan at deltagerne melder sig til de afdelinger de vil deltage i.

Løbsledelsen skal så for at kunne modtage betaling og holde styr på tiderne, have en liste med alle deltager for de forskellige klasser. Dem skulle de jo så gerne kunne kunne lave til en fil som så kan uploades til systemet efter løbet, så deltagerne kan se deres tider samt hvor hurtige de er i forhold til de andre.
Dertil skal der bygges en funktion på så efter hvilken placering man får i sin klasse kan man se hvor man befinder sig (Der gives point alt efter placering.)

Hvordan løser jeg det nemmest?



Hvis der ikke er nogen data i systemet på forhånd, så er det vel bare at lave en lille app der kan køre lokalt, som gemmer data i en SQLite db - som du så senere kan eksportere ind i dit system der skal være online?



Hvordan kommer det til at hænge sammen med de brugere der kommer til at være på systemet?




t