wow private server

Tags:    spil

Hej med jer. jeg tænkte om der var nogle her inde der hade prøve på af lave en wow private server før. Som måske kunne hjælpe mig med af få en op og køre. Den skulle gerne være online sådan alle kan komme ind på den.

i må maget gerne give mig en let guid på dansk eller engles men helst på dansk. Eller sådan noget vi kan også godt finde ud af at skive sammen på Msn eller Skype. Bare kontakt mig her på hjemme siden vis du/i ved noget



5 svar postet i denne tråd vises herunder
1 indlæg har modtaget i alt 1 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Der er massere af guides til det på nettet. http://bit.ly/zLXNO9

Men der er nogle detaljer...

1) Hvorvidt det er ulovligt kan jeg ikke helt gennemskue. Men Blizzard er tidligere gået hårdt efter private servere; http://wow.joystiq.com/2008/12/05/blizzard-legal-targets-private-servers/ - og de har før vundet store søgsmål mod folk der har lavet bots til spillet; http://wow.joystiq.com/2008/10/01/blizzard-wins-6-million-in-court-case-with-mmo-glider/

Der hvor det bliver ulovligt er når du kopierer deres indhold og genskaber det, for at bruge det til andre formål end de har givet dig lov til hvis du har købt spillet. Derved bliver det til et ophavsretsligt problem når du opbygger en server der kopierer deres.

2) Det kommer aldrig til at fungere. Du skal kunne kode LUA i stor stil. Du skal manuelt scripte alle NPC's til den opførsel de har i spillet. Så vidt jeg ved, er det endnu aldrig lykkedes nogen at gøre det nær så godt som originalen.



Er overhovedet ikke 100% på det jeg siger her.
Tror Blizzard tilader dig at lave en private server hvis du er et patch bagud.



Tak for alle de gode råd

jeg har være ved af prøve på af laven en men i alle guids linker de en hjemmeside. Hvor man skal få ind og finde det. Men de er alle sammen blokeret af Blizzard. Tror jeg er der nogle der ved hvordan man kommer forbi sådan en blokkering på en hjemmeside.



Der findes flere forskellige open source servere:

http://www.arcemu.org/
http://getmangos.com/

Det er ikke lovligt at køre en privat server med Blizzards indhold (modeller, quests etc.).



Nej ved godt det ikke er lovligt af lave en server men hvad kan man få af staf for det endlig C



t