feedback på design

Tags:    design

hej

jeg har laver et design til min hjemside

og hør om i ikke vil gide noget feedback på det

design

og hvor dan er et gode design :)Indlæg senest redigeret d. 04.03.2012 22:55 af Bruger #16217
8 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt -5 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
mhh.... hvis jeg skal være konstruktiv, vil jeg sige at farven er alt for skrigende, og du bør ændre til en mindre skrigende farve, måske en mørkere grøn. Ellers er det svært at kommenterer på, da du ikke har så meget andet end den menu i toppen, hvilket i sin helhed er fin nok, men hvad laver det der copyright halløj i midten af siden?

Hvis jeg skal være ikke konstruktiv, vil jeg sige det lige ud af posen - Den er mega grim og se på, du bør virkelig tænke i helt andrer farver samt baner. Benyt evt. kolonner til din content del (hvis der overhovedet er en, da jeg ikke kan finde denne)Indlæg senest redigeret d. 04.03.2012 20:18 af Bruger #4487
At klaske et billd ind uden kode hedder at tegne, ikke at designe.
Indlæg senest redigeret d. 04.03.2012 23:30 af Bruger #17086
Vælg 2 eller 3 farver du bruger. og brug gerne mindre skarpe farver. Skarpe farver bør ofte kun bruges til links og lign.

Brug mere white space.
Lad dig et header, og en footer. Og så brug gerne noget mere spænende typografiIndlæg senest redigeret d. 04.03.2012 23:15 af Bruger #5097
Du kan ikke forvente det helt store feedback når der intet er på siden..

Men hvis jeg skal give feedback så er svaret nej, designet er ikke særlig godt. Du bruger en al for skarp farve. Samt hvid tekst på lysegrøn baggrund er ikke særlig smart i det det bliver svært at læse..

Mere er der vist ikke så meget at sige om designetIkke meget på siden så svært at give feedback?Er det her en joke?det ser godt ud..:bounce:


Du fortsætter dit lorte spam? Du svarer på et 6 år gammelt indlæg. Stop nu dig selvdet ser godt ud..:bounce:t