Programmere IPhone App til windows

Tags:    xcode app

Hej.

Jeg ønsker at programmere iphone apps på min windows maskine.
Er det muligt at installere xcode på en windowsmaskine?2 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt 9 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Okay, denne post er måske lidt off-topic. Men vil da stadigvæk håbe, at der er nogle, der kan få hjælp af den :)... Ja, standard metoden, og lave app's til iphone ios og er at benytte sig af xCode og mac os. Men, der er også mange alternativer til denne metode, såsom html5, eller flash. Det afhænger, så meget af den form for app, man gerne vil lave. En anden ting, man også har muligheden for, hvis man gerne vil lave et spil, er at benytte sig af Unity3d engine, hvor du kan udvikle til langt de fleste platforme, på samme tid. I øjeblikke har de et tilbud, hvor du kan hente et en license til at udvikle til både iphone og android ganske gratis, dette tilbud gælder dog kun indtil den 8 april, så tænkte at det ville være en skam, hvis folk, der havde behov for det, gik glip af sådanne et tilbud.

Og ja, sorry hvis det her lyder for meget som reklame for et buero. Ville bare ikke lade, alle de gode folk her på udvikleren, der kunne få gavn af sådanne en mulighed, miste chance for at prøve noget gratis :)Ja, du kan køre Mac os x oven på WIndows, ved at virtualisere det. Herefter kan du installere XCode i din virtuelle mac os x installation. Du kører det dog ikke direkte på windows så men det er muligt med en maskine hvor windows er start operrativsystemet.

Det kræver vist nok at du har en kopi af Mac OS X styresystemet, så du kan installerer dette.

Se evt. denne guide - http://ipodtoucher55.blogspot.com/2010/12/installing-ios-sdk-and-xcode-on-windows.htmlIndlæg senest redigeret d. 22.03.2012 11:33 af Bruger #4487
t