CloudCamp Copenhagen, den 22. Maj 2012

Tags:    cloud

Vi inviterer alle der har interesse i Cloud Computing til at deltage i CloudCamp Copenhagen 2012, den 22. Maj 2012. CloudCamp vil blive afholdt på Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center i København, med start kl. 19:00 (check-in fra kl. 18:30).
CloudCamp er en såkaldt unconference (video link) hvor IT professionelle som f.eks. beslutningstagere, systemudviklere, administratorer m.fl. udveksler viden og erfaringer om cloud computing, og hvor man har mulighed for at tilegne sig ny viden fra andre cloud entusiaster.
Det eneste der ligger fast når en CloudCamp starter, er tidsskemaet og emnerne i de indledende “Lightning Talks” (korte oplæg fra cloud eksperter), resten formes af de spørgsmål der stilles og de emner som deltagerne finder interessante. Det hele handler om vidensdeling og foregår i en afslappet atmosfære, hvor der vil være indlæg fra førende cloud virksomheder og personligheder.
CloudCamp er helt gratis og tilmelding foregår her.

Schedule - 22nd of May 2012:
19:00 - Welcome & Introductions
19:10 - Lightning Talks

“Cryptography - a wonder cure for cloud security?” by Jakob I. Pagter (Alexandra Institute)
“Cloud Computing - looking below the waterline” by Jesper R. Stormholt (Google)
“Unit testing and development in the cloud!” by Lars Kruse (Praqma)
“PaaS” by Henrik Hasselbalch (IBM)

20:00 - Unpanel
20:45 - Break / Information on Breakout sessions
21:00 - Breakout Sessions Round 1
21:25 - Breakout Sessions Round 2
21:50 - Wrap-up.
22:00 - 24:00 Afterparty/beers at a local secret location

CloudCamp Copenhagen er arrangeret og faciliteret af Altoros og cloud.dk.

Altoros er en global virksomhed der hjælper software- og teknologivirksomheder med at udvikle softwareprodukter. Altoros har stort fokus på Research & Development, og udnytter ekspertviden om de nyeste trends og teknologier i de udviklingsprojekter vi deltager i.

Cloud.dk er den førende IaaS public cloud udbyder I Danmark. Cloud.dk´s cloud infrastruktur er hosted i danske datacentre og tilbyder virksomheder og organisationer en ultra skalerbar og fuldt tilgængelig cloud platform.




Indlæg senest redigeret d. 07.05.2012 15:25 af Bruger #17206
t