Forum?

Tags:    programmering html

hej. jeg vil gerne have et forum på min hjemmeside, men det er en prøve side er lige startet med hjemmeside programmering. Men kunne godt tænke mig at have et forum, hvordan laver jeg det? Skal man have database når jeg nok aldrig kommer til at bruge den?



5 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt 10 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Hvis du først lige er startet på programmering vil jeg ikke råde dig på nogen som helst måde til at spring ud i at lave et forum. Det er et stort arbejde, og kan ikke gøres med alm. html.

Der er flere muligheder: Det findes Open-source forums du kan downloade og smide op på din server. Istedet for det kan du studere enten php eller asp.net og se hvad der er nemmest for dig. Det er smag og behag.

Men under alle omstændigheder skal dit webhost udbyde php eller asp.net adgang med database.



Hvis du vil have et færdig lavet forum så kan du prøve phpBB.
http://www.phpbb.com/



Ja.. venter med det til jeg har lært noget mere så :-)



PHPbb er et fint forum at starte med, men det kan godt være lidt svært at finde ud af først synes jeg. Jeg har været admin på et phpbb forum en gang og jeg synes ikke det var speceil nemt. Jeg har ikke programmeret ret meget så jeg ved heller ikke hvordan man skal starte med forum men jeg kunne godt tænke mig at lære det. er der nogle link og artikler?



Jens > Vil give dig ret i det ikke er specielt nemt at starte med.
Der er et dansk forum hvor man kan få hjælp til phpBB : http://www.olympusdkteam.dk/

Også har jeg selv lavet denne side om at installer og bruge phpBB3 : http://scootergrisen.dk/phpgrisen/phpbb3_introduktion.php




t