Vi fremviser din app!

Tags:    app udvikler tilbud apps iphone

Hej allesammen på Udvikleren.dk! :-)

Appnyt.dk er hjemmesiden som kan fortælle dig hvilke apps, der er pengene værd. Hvilke apps er HOT og hvilke apps er NOT. Vi er kort sagt et medie som dækker den efterhånden gigantiske App-verden.

Har du udviklet en applikation eller er du igang med det? Efterlyser du bedre salgsstatestikker og at flere mennesker skal få øjnene op for netop din applikation - så er du kommet til det rette sted. På Appnyt.dk vil vi meget gerne høre om din applikation og meget gerne skrive en anmeldelse af den. Vi er meget åbne for promo-koder som vi kan give til vores skribentstab på 12 mennesker.

Derudover tilbyder vi også annonceplads, du kan få din applikation klistret på vores forside! Og med 65-80.000 pageviews i måneden (stadigvæk stigende) kan vi dermed garantere at din applikation vil blive set!

Har overstående nogen interesse, så er du meget velkommen til at kontakte os på sb@appnyt.dk - jeg vil meget gerne fortælle mere om statestikker, Appnyt.dk og forklare hvorfor du skal have en anmeldelse og en annonce hos os.

Mvh.

Sigurd Birk
sb@appnyt.dk
www.appnyt.dkOg her et et link : http://www.appnyt.dk/Vidste ikke at trådene måtte bruges som annoncer? :PJo jo nye regler. Fik jeg nævnt http://www.appnyt.dk/ ?Hvor er windows phone :Pt