Actionscript programmør søges

Tags:    opslag

Vi skal bruge en programmør til interaktive storskærms-præsentationer med multi-touch support.

Vi har hardwaren og et AS3 touch library, men mangler en person, som kan lave en applikation i Flash uden brug af frames, som husker at fjerne eventlisteners, og som ved, hvorfor man ikke laver et new MovieClip() inde i en while løkke.

Når det kommer til de touch løsninger, vi udbyder, er look og feel konge og dronning, så det er vigtigt, at du kan lave et GUI og skabe en god brugeroplevelse, som også fungerer på en 3,5 meter bred skærmvæg.

Hvis du gerne vil have en ide om, hvad det hele drejer sig om, så gå ind på www.nuppenau.dk eller www.monstermedia.net (Flash required til begge) og kig på nogle cases, inden du læser videre.

Hvis det vækker din interesse og kreative virkelyst, vil vi meget gerne høre fra dig snarest muligt, da vi har en række spændende og udfordrende deadlines, der presser sig på kort efter sommerferien.

Send os en mail med kontaktinformation samt en kort baggrundsbeskrivelse evt. sammen med et link til noget, du har lavet, og som du er stolt af.

Lad os høre fra dig inden d. 24. juli 2012 på mn@nuppenau.dk




1 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Må man spørge af ren nysgerrighed hvorfor i konkret vælger AS?

HTML5 og Javascript har også multitouch og er efter min personlige erfaring bedre fremtidssikret og mindre performance-tungt, samt understøtter et større marked af platforme.

Måske skal i bruge noget meget tungt grafisk?



t