teste mobilbrowser

Tags:    mobil

Hejsa allesammen

Jeg er ved at udvikle en side som stadig er kraftigt under udvikling, dog kan jeg se at når jeg tilgår den på min mobil så bliver tingene meget anderledes end med min desktopbrowser.
Selv hvis jeg tilpasser bredden på min desktopbrowser så synes jeg den ser rimeligt pæn ud, men på min Samsung Galaxy S3 er ting flyttet og der er underlige effekter.
Samme billede får jeg også hvis der køres nogle speedtests som tager billede af siden.

Hvordan kan jeg komme til at teste min side og komme til at se noget kode så jeg kan se hvad der gør at det bliver anderledes i de tilfælde?



8 svar postet i denne tråd vises herunder
3 indlæg har modtaget i alt 6 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Du kan typisk bruge en emulator, som kan emulere en telefon på din computer.

http://developer.android.com/tools/help/emulator.html

http://www.genuitec.com/mobile/

osv. der er mange af dem og nogle er gratis, andre koster.



på f.eks. en iPhone kan du ikke kildekoden. Men da man ved at iPhone bruger Safari kan man checke det meste i Safari på en desktop og derefter fange de sidste detaljer ved emulator.

Nu kender jeg ikke Samsung og hvilken browser der bruges der, eller andre telefoner for den sags skyld. Men umiddelbart vil samme begrænsning nok tilfalde alle andre telefoner.



med chrome kan du connecte til chrome på din android og debugge som du debugger normalt.

http://www.youtube.com/watch?v=s4zpL4VBbuU det fortæller hvis lidt om hvordan det foregår.



Er det så noget jeg kan se source på eller få noget debugging og information om elementer på ligesom i en normal browser?
For det er lidt det mit problem er at jeg kan ikke læse mig til hvad problemet er.



@Michael & @Dan
Tak skal i have! Vil specielt se nærmere på den til Chrome, for som sagt så virker det ikke som om at resize en desktop browser kan udløse det.

Nu skriver i Safari og Chrome..
Det er jo browsere der er rimeligt langt fremme med HTML5 og CSS3 - kan det være min side vises anderledes på en tidligere version som kører lidt mere ligesom IE8 uden border-radius og lign?



nej ... IE8 er bare dårlig. Chrome og Safari er de browsere der understøtter mest af HTML5 og CSS3 spec, selv på mobil devices. Så lav du det lige så vildt som du vil.



@Dan
Jeg tænker nærmere på om der er nogle android browsere derude fra starten som vil gøre det ser underligt ud, og jeg derfor ikke fanger fejlen fordi de nye chrome og safari browsere viser den fint som jeg ser den nu.
Jeg bruger Firefox og resizer den for at finde fejlen, men den vises ikke og den understøtter CSS3 og HTML5 og er derfor lidt nervøs for om de moderne Chrome og Safari heller ikke vil fange eller hjælpe til at finde den fejl jeg oplever når jeg ser på speedtests eller min eller min kærestes mobil.



@csharper nej, umiddelbart ikke. CSS3 og HTML5 supporten på mobil devices (der bruger webkit) er RIGTIG god.

http://caniuse.com/#agents=mobile&cats=CSS,PNG,DOM,CSS3,CSS2,Canvas,[object_Window],Summary&statuses=rec



t