Leder efter nye ting som browserne kan

Tags:    html css javascript

Jeg leder heletiden efter nye ting som browserne kan for at skrive om det på min hjemmeside http://scootergrisen.dk/htmlgrisen/

Nu kan jeg læse at Interner explorer 10 skulle komme til Windows 7 i November så til den tid skal jeg i hvert fald teste hvad den kan.

Men kender i nogen spændende ting jeg endnu ikke har skrevet om når vi snakker HTML, CSS og Javascript ?

Jeg følger med i når der kommer nye browser versioner og hvad de så kan men imellem tiden sidder jeg og venter.



8 svar postet i denne tråd vises herunder
3 indlæg har modtaget i alt 7 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Kig på css filters - http://html.adobe.com/webstandards/csscustomfilters/cssfilterlab/

De vilde custom filters kræver chrome canary eller webkit nightly.



Som Jan siger, så sker en stor del af buzz'en omkring den slags på twitter.

Så er der jo CSS-Tricks.com, som er svær at komme uden om. Chris Coyier blogger om en masse spændene ting - dog ikke specielt innoverende. De mest spændene ting er som regel i Hot Links kasserne. (Det er tit det samme som han twitter)

www.smashingmagazine.com har også en gang i mellem artikler det er værd at lægge mærke til.

www.alistapart.com var en af de første populære online magasiner om webudvikling. Der er ikke så meget gang i den som der har været, men det er altid kvalitetsindhold. Blandt andet er Responsive Webdesign et resultat af en artikel på ALA skrevet af Ethan Marcotte (http://www.alistapart.com/articles/responsive-web-design/)

Men hvis du kun vil følge med ét sted, og vil have fingeren på pulsen, så må anbefalingen være Hacker News (http://news.ycombinator.com)

Egentlig så er det væsentligste nok at udbrede fokus til de Engelsk sprogede kilder. De fleste folk der er med der hvor det er rigtigt sjovt er enten amerikanere, andre engelsk sprogede og ellers så udgiver de deres artikler på engelsk, fordi målgruppen ellers er for smal. Der er langt imellem kvalitetsindhold på dansk.


Update: Fangede lige dette link på twitter:
Retweetet af @wilto: New to “responsive images?” We’ve put together a landing page with some of the most important links and latest issues! http://responsiveimages.org/

Det er noget af det der har fyldt mest de sidste mange måneder.



Indlæg senest redigeret d. 24.10.2012 22:35 af Bruger #17015
Følger en masse frontend folk på twitter, tager til meetups i København og læser en masse blogs. Skriv til mig privat for at få noget mere specifikt hvis nødvendigt.



Hvor finder du sådan ting Jan Johansen?



Indlæg senest redigeret d. 24.10.2012 17:59 af Bruger #16838
Finder sådan ting? CSS filters og Adobes tool eller hvor jeg ville finde nogle custom filters? Jeg forstår dig ikke helt.



"Nye CSS ting"



Som Gustav siger er Hacker news et sted hvor alt nyt / spændende kommer forbi på et tidspunkt. Men ellers kan jeg foreslå, at følge Paul Irish fra Google developer team ... Han er en aktiv gut der skriver om alt indenfor Webudvikling.



Tak for info og links.

Kender i desuden steder hvor man følger med når en ny version af Safari kommer så man kan se hvad der sker med den browser ?
Gerne den officielle changelog side hvis der findes sådan en.



t