Projekt-ansættelse med mulighed for partnerskab

Tags:    php mysql xml job opslag

Hej Udvikleren

Hvis dette kunne være interessant eller du har et spørgsmål, smid en pm. God aften!

IT-partner med mod på det globale marked

XML Sports Feeds blev grundlagt i sommeren 2011 af tre fodboldglade københavnske iværksættere. Efter et års udvikling er vi nu klar til at kunne levere data til danske og udenlandske sports og bettingmedier. Vores produkt er blevet vel modtaget på det danske marked og vi søger derfor en IT-partner, som kan vedligeholde og videreudvikle på produktet.

Din profil
Det er vigtigt, at du brænder for at udvikle og at du er en afslutter. Vi forventer, at du er ambitiøs omkring dit arbejde samt viser engagement, gode kommunikationsevner og gå på mod.

Dine evner
• Stor erfaring med PHP
• Stor erfaring med MYSQL
• Stor erfaring med XML

Vi tilbyder:

Du vil blive del af en ambitiøs virksomhed, der har stor fokus på at levere brugervenlige løsninger til vores kunder samt videreudvikling af vores eksisterende produkt.

Vi tilbyder en attraktiv partnerskabsmodel i en virksomhed med lovende fremtidsudsigter. Du vil få store muligheder for at præge virksomheden og dens succes og vil være på lige fod med virksomhedens tre andre aktive partnere. Vi har en flad organisation med højt til loftet og vi arbejder hårdt - men glemmer ikke at have det sjovt.

www.xml-sportsfeeds.com





2 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Spændende - du må gerne smide mere info til mig. For det er ret svært at lure sig frem til, hvem, hvor og hvad :)



Hej Michael

Tak for interessen, sender en pm til dig med lidt mere info.





t