Beskyttelse af pdf ebog

Tags:    pdf ebog beskyttelse

Hej

Jeg skal have beskyttet en pdf som gerne skulle blive til en ebog. Bogen må ikke kunne kopieres, printes og skal sælges. Jeg er bevist om mulighederne ved apple og andre, men ønsker ikke, at de tager 30% af salget

Jeg ved adobe har en løsning hvor en ebog kan beskyttes, men den er dyr, er der alternativer hertil

På forhånd tak



6 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt 7 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Jeg bruger heller ikke tid på at kopibeskytte de ebøger jeg forfatter og sælger.

Primært af den grund, at det giver for stor ulempe for mine kunder. Retfærdigvis skal det dog siges, at jeg i skrivende stund kun sælger ebøger til 99 kr. og nedefter.

Sekundært fordi jeg mener det er bedre brug af min tid, og derved giver mig flere penge, at skabe nye produkter og forbedre mit salg (offensiv) end at begrænse mine kunders brugsmuligheder og sikre mig at de pinedød aldrig vil kunne kopiere min ebog (defensiv).

Hvis jeg, som Martin Thorborg, solgte en ebog til 1.875 kr. (http://www.e-pusher.dk), kunne det dog godt være jeg ville følge i hans fodspor og indsætte kundens navn på alle sider i ebogen, da den er mere i farezonen for at blive piratkopieret. Men en ebog i den lavere ende af prisskalaen, nej, den vil jeg ikke gøre noget specielt ved.

Jeg har skrevet en artikel om hvorfor du ikke skal være bange for uretsmæssig kopiering af din ebog på http://www.informationsprodukter.dk, hvor du også finde en del andre artikler om at skabe og sælge informationsprodukter, herunder ebøger. Endnu flere tips finder du også på https://www.facebook.com/informationsprodukter



O'Reilly overlever fint uden DRM på deres e-bøger, og efter at jeg har købt én DRM beskyttet bog har jeg selv valgt ALDRIG at gøre det igen. DRM er simpelthen for stor en ulempe for mig som forbruger.

Siger det bare...



Det er ikke det hver, den vil let kunne kopieres ;)



Com: Noneed, Den Danske lov er netop sådan det hedder Ophavsret, og er ikke det samme som copyright som er købt og begrænset :D Men det er værd at kigge på platforme til at nå kunderne med :P
The@ngelMan



Copyright er nu ikke noget, man køber. Det har man altid på alle produkter, man producerer (uanset om det er bøger, software, musik eller andet).

Der er nogle juridiske forskelle på ophavsret og copyright, men derudover er copyright bare det engelske navn for ophavsret: http://da.wikipedia.org/wiki/Ophavsret#Copyright



Der vil altid være nogen som let vil kopiere produktet og videre givet det til andre. Det kan o tydeligt ses med alle de programmer/spil og andet. Det er lige meget hvad de finder på, så skal hackerne sku nok få det åbnet.



t