hente indhold fra andet domæne

Tags:    iframe jquery seo

Hej

Jeg vil gerne tilbyde andre webmastere at få vist noget indhold fra min webside på deres egen side. Den nemme løsning er jo en iframe som bare henter en side fra min server.

I det indhold som skal vises på andre websider vil der være links til min webside, hvilket jeg naturligvis håber vil gavne min placering på google. MEN er iframe noget skidt? Vil google bare se de links som er inden i iframen som et link fra min egen side til min egen side (hvilket jo ikke vil forbedre min pagerank / google placering)?

En anden mulighed er at hente min side med jQuery / javascript men det kan man så vidt jeg kan læse og teste mig til gøre fra 'fremmede' domæner.

Findes der andre muligheder - hvad skal jeg vælge? :)

6 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt 20 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Du må have en eller anden form for data grundlag, så hvorfor ikke bare sende det til dem skal bruge det i et neutralt format som XML eller json?

Så kan "webmastrene" selv implementere dit data og lave deres eget design.

Det giver ingen mening at andre skal være afhængelige af dit design eller din opstilling af tingene.

Hvis du bruger mysql kan du eventuelt kigge her:
http://stackoverflow.com/questions/383631/json-encode-mysql-resultsDu kan kigge på "Simple HTML Dom Parser" (PHP library).
http://simplehtmldom.sourceforge.net/Jeg vil helst ikke være afhængig af et serverside sprog da det skal implementeres på alle mulige forskellige websites som kan køre med hvert deres sprog :) Så helst noget javascript eller ren HTML (ligesom iframe).Iframe vil i hvert fald ikke give noget værdi.

Du skal også overveje dette:

1: Har du lov til at hente indholdet fra de andre sider? Det går jeg ud fra.

2: Hvis du overfører for meget indhold til dit site fra andre sites, så vil Google hurtigt se at det er dublicate content, og du vil opleve en negativ effekt i forhold til dine placeringer. Der er utrolig mange sider som bliver straffet for tiden, fordi en for stor del af deres indholdstekster er tekster som oprindeligt ikke stammer fra deres site. Men skal du bare hente f.eks. en pris fra et teleselskab, eller lign, så er det ikke noget problem.Ville det ikke være bedre at lave et RSS feed som dem som er interesseet i kan bruge til at hente det indhold du vil have de skal kunne hente?Du må have en eller anden form for data grundlag, så hvorfor ikke bare sende det til dem skal bruge det i et neutralt format som XML eller json?

Så kan "webmastrene" selv implementere dit data og lave deres eget design.

Det giver ingen mening at andre skal være afhængelige af dit design eller din opstilling af tingene.

Hvis du bruger mysql kan du eventuelt kigge her:
http://stackoverflow.com/questions/383631/json-encode-mysql-results


Jeg er helt enig!!!Indlæg senest redigeret d. 09.02.2013 11:11 af Bruger #4487
t