Iphone Apps

Tags:    apps iphone mac

Hej jeg er en dreng på 14 år der altid har haft en drøm om at kunne lave programmer selv og lave små spil. Så derfor har jeg valgt at jeg ville lære, det jeg ville lave Iphone apps og spil jeg har læst lidt rundt omkring på nettet og der jeg har fundet ud af er at der er nogle muligheder.

1. Phonegap
Easily create apps using the web technologies you know and love: HTML, CSS, and JavaScript
http://phonegap.com


2. Corona sdk
hvor hvad jeg har læst af, at programnere du i Lua
http://www.coronalabs.com/products/corona-sdk/

3. Og selfølig Xcode og objective c

4. sikkert flere, men det var det jeg kunne finde

Mit spørgsmål er hvad er det nemmeste og komme igang med jeg har ingen erfaring inden for Programmering
og det klogeste Selvfølgelig. Jeg kunne også godt tænke mig og kunne lægge dem ud på google play så derfor trækker Coruna og Phonegap lidt, men hvad er det klogeste som sagt

Tak for hjælpen på forhånd :-)



2 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Phonegab (HTML/CSS/JS) er klart det nemeste at komme igang med iforholdet til Obj-C

men hvis du meget gerne vil lave apps, syndes jeg klart du skal kigge på obj-c og/eller java når du har fået styr på javascript



Må give Kenneth ret, phonegab er genialt. HTML og CSS til at bygge det visuelle, og Javascript som programmeringssprog. De er alle 3 relativ lette at gå til, og der findes oceaner af materiale om dette. Endnu en fordel er at HTML og CSS bruges i rigtig mange sammenhænge - så det vil virkelig være et plus at kunne disse hvis din interesse skifter til et andet område.

Men specifikt til apps så er obj-c til iOS og Java til android de tunge drenge, som er de mest benyttede(så vidt jeg ved...?) og i mine øjne også de bedst egnede til at udvikle apps i.



t