seo url med mellemrum

Tags:    seo

Hvis man har et ord som gerne skal bruges til seo i en url men har mellemrum Hvad er så den bedste løsning set for Google?
Lave binde streg eller under score eller hvad for at det vil blive opfattet korrekt?8 svar postet i denne tråd vises herunder
1 indlæg har modtaget i alt 16 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Brug spaces.. Normale tekststrenge...

"www.minbutik.dk/varer/en anden fed vare/"

Det klarer .net motoren fint, og jeg har svært ved at se hvordan bindestreg, frem for space er mere brugre venligt, eller søgemaskinevenligt.

/JDu risikerer at forskellige klienter/crawlere kan have forskellige repræsentationer for dit mellemrum. Hvad .NET kan håndtere er ikke nødvendigvis det samme som din bruger kan håndtere. .NET er umiddelbart bedre til data mashing end fru Hansen.

Desuden anbefaler Google selv "-" over mellemrum og underscores. Forskellen på "-" og "_" er, at "-" er en seperator og "_" er en "join".

Ex. "køb-billigt-mobilt_bredbånd".

Fra Googles webmaster tools: "We recommend that you use hyphens (-) instead of underscores (_) in your URLs".

Det samme kan findes på deres blog og youtube kanal.

Så længere browsere ikke viser " " ens, vil jeg ikke bruge det. Det kan sammenlignes med andre browserspecifikke funktioner. "Optimeret til IE 6.0" - er vi ikke blevet klogere siden?Indlæg senest redigeret d. 01.06.2013 17:46 af Bruger #955
BEgge dele tolkes som et mellemrum. JEg ville vælge bindestregen. Husk nu på at google har regler for "exact match domain" - dvs. du kan godt risikere at blive straffet for at have et domæne hvor dit søgeord indgår.Jeg har testet Google jvf. nogle projekter og har erfaret at bindestreg (-) er den mest optimale løsning, både for brugere og for søgebotter.

Endvidere kan Google godt lide f.eks Udviklerens metode, bare ikke DC - som beklageligvis også kan forekomme såfremt du henter /id/ - fremfor /id/me-make-disorder-here

Bindestreg og ae oe aa frem for 2% ... osv :)Brug spaces.. Normale tekststrenge...

"www.minbutik.dk/varer/en anden fed vare/"

Det klarer .net motoren fint, og jeg har svært ved at se hvordan bindestreg, frem for space er mere brugre venligt, eller søgemaskinevenligt.

/J

enig med Jokke, jeg ville vælge mellemrum eller +Gå efter Stefan's svar. Bindestreger vil jeg klart anbefale ud fra Google's regler om SEO. Har selv lavet en rapport om SEO, og har erfaret at bindestreger er det mest optimale. Dette kan du læse meget mere om i Google's webmaster tools.Google anbefaler bindestreg:

Consider using punctuation in your URLs. The URL http://www.example.com/green-dress.html is much more useful to us than http://www.example.com/greendress.html. We recommend that you use hyphens (-) instead of underscores (_) in your URLs.

http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=76329Indlæg senest redigeret d. 04.06.2013 13:02 af Bruger #16932
Brug bindestreg til at erstatte mellemrum hvis det er keywords du regner med at placerer i din URL. Hvis det ikke er keywords til din søgeoptimering er det som sådan ligemeget.

http://www.ecreativeim.com/blog/2011/03/seo-basics-hyphen-or-underscore-for-seo-urls/t