2-4 datamatikere / programmører søges.

Tags:    c#

Vil du være med på holdet til at programmere den næste internationale It succes – så er chancen her - vi er desuden for tiden nomineret som Danmarks mest innovative IT ide.
Om du er uddannet, under uddannelse eller blot har flair og lyst til innovativ programmering, er for os underordnet, hvis du bare kan dit kram og er en vinder type der vil vise verden hvad du kan.
Om du ønsker / har mulighed for at arbejde fuldtids, sideløbende med andre job / uddannelse er for os ikke relevant, vi ser mere på det du kan og levere.
Vi arbejder med verdens ”smukkeste” og unikke måde at tilgå digital underholdning på af blandt andet musik, film E-bøger mv. En platform som bliver skaleret ud World Wide via vores egen udvikling af Branding teknik.
Vi har software patenter(som både Apple og Youtube bruger), aftaler i underholdnings branchen, egen innovativt udviklet design og brugerflade, gennemarbejdet forretningsløsning på alle plan, samt professionelle relationer i nationale og internationale top poster i underholdningsbranchen, vi ved at vi har den næste internationale IT succes på bordet her - er du den der skal være en del af dette hold?
Du skal sammen med det udviklings team vi sammen sætter, være med til at programmere platformen, den grafiske udvikling og visualisering samt funktionalitet af platformen er helt på plads.
Vores forventninger til programmerings sprog er .Net og C#. Vi lytter dog gerne på andre forslag.
Vi ønsker at finde de bedste og HELT rigtige programmører som brænder 110 % for at skabe noget revolutionerende og afprøve nye løsninger – du ser dig som en FIRST MOVER lige som os!
Vores strategi er samme opstarts måde som eksempelvis Google, Facebook, skype mv. vi vil derfor gerne at vores nøgle personer og kompetente folk som er med i udviklingen, bliver en ejer del i firmaet og arbejder som sådan i start, således at viden og udvikling bliver holdt i en lille eksklusiv kreds- du vil inden for kort tid kunne blive fuldt lønnet i firmaet.
Vi holder til i 9600 Aars, hvor du også på kortere sigt har mulighed for at arbejde fra på vores kontor, dog er det geografiske ikke vigtigst hvis du er den rette, du vil derfor have mulighed for at arbejde hjemme fra ved ønske.
Af hensyn til at vi handler med større internationale selskaber og investorer, kan vi kun give et kort og overordnet beskrivelse af produktet i første omgang, mere detaljeret vil kræve en gensidig NDA.
Du er meget velkommen til at kontakte Bo Schønemann Tel 28 14 69 20 eller E-mail BS@Tiink.dk
Vi glæder os til at høre fra dig!




t