Hvordan bruges Adsense?

Tags:    google adsense

Hej Alle,

Jeg har et generelt spørgsmål jeg er nysgerrig omkring.

Google Adsense..

Jeg har opsat en konto, og sidder nu og undrer mig over hvordan jeg så får en af mine annoncer til at blive vist på en/flere/rigtig mange sites?

1) Jeg har forstået det sådan at Adsense nærmest fungerer som Adwords, med den forskel at man skubber sine annoncer ind på diverse websites i stedet for serps.

Vælger jeg selv hvilke sites mine annoncer skal vises på, og nogen tips vedr. hvor jeg kan tilgå det?

2) Hvis jeg vil vise Adsense på mit eget site, og ikke ønsker sex annoncer og alt andet der ikke har nogen relevans, er der så en venlig sjæl der har et tip til hvordan jeg kan segmentere de annoncer der kan komme ind på mit site, og blokere for spam?

Ser frem til nogen gode råd om hvordan jeg kommer i gang med det :-)

Mvh, KlemmeIndlæg senest redigeret d. 05.07.2013 09:43 af Bruger #16555
1 svar postet i denne tråd vises herunder
1 indlæg har modtaget i alt 10 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Adsense er andre folks adwords du viser på din side. DU tjener så penge når folk klikker på dem og de bliver sendt til andre hjemmeside (dem som har købt adwords) og kan handle der.

Det med relevante annoncer sker helt af sig selv. Du indsætter det script du får fra google adsense på sin side og så er det egentligt det.

Google læser nu dine overskrifter og viser reklamer ud fra det. Det vil sige at laver du en side med overskriften "Sådan reparerer du din Citroen", så vises der reklamer der relaterer sig til biler.

Det fungerer på den måde at når man køber et adword, så opsætter man nogle ord og kriterier. Når folk søger på dem så skal adwords reklamen virke. Det er de ord der søges på sammenholdt med din side der afgører hvad der skal vises af reklamer. Så du kan styre det ved at give nogle gode overskrifter.

P.S. Google er så intelligent at den husker hvad du tidliger har søgt på og viser dig så tilpassede reklamer ud fra det. Prøv fx. at gå på Amazon.com og kig på bøger om programmering eller solbriller. Når du så kommer ind på sider med adsense ser du så reklamer for solbriller.

Sååååååååeeehhh... hvis du ser reklamer for porno........ :-)

Indlæg senest redigeret d. 05.07.2013 11:37 af Bruger #2730
t