God tutorial eller tips, til at lave en 3D person

Tags:    grafik 3d blender animation model

Hej alle

Håber ikke at dette er for off topic for udvikleren, men kigger lidt på noget 3D modellering, og senere også lidt animation i 3D med Blender.

Har allerede lavet lidt i blender, men dette er nogle ret firkantede ting, som huse og lignende, og nu vil jeg godt prøve kræfter med at lave en person. Det skal ikke være en helt vild realistisk 3D model, men mere noget 'toon'-like 3D person, ligesom f.eks. homer simpsons.

Har søgt lidt på nettet først, men kan ikke finde en tutorial eller video specifikt om at lave en simpel person 3D model. De fleste jeg fandt, fokuserede nemlig på at lave en mindcraft agtig person, eller en meget avanceret person, som er meget realistisk. Det er som sagt ikke dette jeg var ude efter.

Jeg håber at der er nogle herinde der har nogle gode sider med massere tutorials, og meget gerne en der fokuserer på at lave en 'toon'-like 3D person.

PS: til de nysgerrige, så skal jeg bruge 3D modellen i et computerspil.



3 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt 10 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Har du været forbi 3dmaxer.dk :)
Den gang jeg udfoldede mig i 3D verdenen, var det et af mine go-to places, for inspiration. Den gang var sitet målrettet 3DsMax og en smule Maya. Blender nåede at komme med inden jeg lagde det på hylden.



Indlæg senest redigeret d. 06.11.2013 21:56 af Bruger #10216
CGMeetup har utroligt nice tutorials.

http://www.cgmeetup.net/home/tutorials/

Meget er rimelig avanceret, men du kan helt sikkert finde noget der opfylder dine behov. Klart stedet jeg vil begynde når jeg får modet til at begynde med 3D :)

De har også en facebook side med diverse lækre opslag, udforsk, udforsk! Kan klart anbefales at give dem et lige kig.

https://www.facebook.com/CGMeetUp



nej, det har jeg ikke, men det kigger jeg da lige på.



t