app udvikler iOS

Tags:    ios app udvikling

Vi søger en iOS-udvikler til Trendsales.

60% af alle handler sker på iOS.

Vi arbejder med visionen om, at Trendsales skal blive ved med at være internettets ledende online markedsplads for køb, salg og bytte af modetøj og designervarer. Som led i denne vision arbejder vi på at ekspandere Trendsales til nye markeder internationalt. Trendsales er en del af en af verdens største internet koncerner Ricardo Group og Naspers med mulighed for at spare med de bedste i verden.

Vi søger en iOS-udvikler med minimum 2 års erfaring inden for følgende:
?C# programmering i Xamarin
?Objective C og SDK'et til Apple
?Sans for brugervenligt GUI

Det er endvidere en fordel hvis du har godt kendskab til:
•Muligheder/begrænsninger i iOS
•html5 til mobile
•REST-baseret webservices

Vi forventer at du brænder for at arbejde med high performance internet/web-applikationer, samt kan arbejde i teams og er god til at løse problemer og tage initiativ. Vi har en flad organisation og sætter pris på selvstændighed, skaberånd og resultater!

Vi forventer endvidere, at du kan kommunikere på dansk.

Vi tilbyder
Vores team på 50 medarbejdere er ungt og alle medarbejdere har mulighed for at sætte deres præg på udviklingen. Vi forventer, at alle medarbejdere er med til at udvikle deres arbejdsområder, så vi kan fortsætte med at være innovative og effektive.

Du bliver en del af et team på 10 mand med bred erfaring i alle dele af web- og mobileudvikling, der til dagligt udvikler og holder et af Danmarks største Internet sites / mobilplatforme i luften. Fælles for alle mand er, at de brænder for high-performance, high-availability webudvikling og at videreudvikle og forbedre Trendsales populære og velkendte platform, som dagligt bruges af titusindvis af internetbrugere.

Vi bruger agil udviklingsmetode efter principperne i Scrum.

Arbejdstedet er Langebrogade 6E, 2. sal, 1411 København K.

Ansøgning
Hvis du synes at stillingen lyder som noget for dig, og kunne du tænke dig at få lidt flere detaljer, er du velkommen til at kontakte Bo Eriksen via e-mail: bo@trendsales.dk. Ellers send din ansøgning til job@trendsales.dk, og angiv emnet: "Ansøgning: iOS-udvikler".

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt, da vi venter på dig allerede.

Vi glæder os til at høre fra dig… :-) på job@hrpeople.dk eller ring direkte til HRpeople / Caroline på 22939566.


Om Trendsales

Trendsales er Danmarks største online modebazar med køb, salg og bytte af mærketøj og designervarer. Visionen er klart formuleret ved yderligere ekspansion internationalt. Der er over 150 forskellige kategorier med mærketøj, accessories, designermøbler, børnetøj, computere, mobiltelefoner og meget andet. Hovedparten af varerne er second-hand med både private virksomheder som brugere. Der bliver oprettet over 500.000 nye annoncer hver eneste måned. Trendsales ejes af selskaberne Mets ApS og Ricardo Group og Naspers, og drives til dagligt af 50 medarbejdere fra kontoret i København. Læs mere på: http://www.trendsales.dk/page/info
t