RoR udvikler søges til startup, med løn

Tags:    ruby webprogrammering webudvikling

Hej udviklere,

Vi har arbejdet de sidste 2 år på et spændende og nye webprojekt. Projektet er nu online, har en del besøgende og genererer lidt penge. Der er dog stadig en masse funktionalitet vi godt kunne tænke os at bygge på, så derfor søger vi en RoR udvikler der har lyst til at give den fuld gas sammen med os.

Vi regner med at få en investor ind, hvorved vi kan betale løn det næste halve år frem. Hvor vi står herefter afhænger af os selv, men håber er at der gerne skulle være til løn også efter denne periode.

Planen er at vi giver den max gas her det næste halve år for at nå nogle ambisøse mål for at lave noget super fedt software, samtidig med at vi har det sjovt.

Løn vil være 15.000/md samt en 5% ejerandel. Vi ved godt at det er en lav løn for en udvikler, men det der skulle lokke, er at du bliver en del af et fedt startup, der virkeligt kan blive stort hvis vi allesammen gør vores bedste - og så skal der nok blive råd til en masse sjove ting på den lange bane :)

Om os:

Vi er to der er inde i projektet. En med forretningsbaggrund, og en med teknisk baggrund som har udviklet siden indtil nu. Vi er begge under 30.

Om dig:

Du skal være god til RoR og hvad der ellers hører til webudvikling - css,html,databaser osv.

Du skal være bosat i kbh.

Max 30 år, da vi er et ungt team.

Du skal være frisk på at leve af pizza, undvære dagslys og drømme om Ruby kode på din madres under computeren.Indlæg senest redigeret d. 15.12.2013 12:50 af Bruger #17798
Ville det ikke være en god idé at linke til jeres side, så man ville kunne læse lidt mere om det der :) ?Hey Kevin,
Vi vil med vilje gerne være lidt stealth, så vores konkurrenter ikke ved at vi er på vej til at skyde noget stort op. Hvis man kunne være interesseret kan man selvfølgelig få detaljerne over pm.Hej Mads,

Ruby on Rails udviklere hænger ikke lige på træerne endnu.
Vil anbefale dig til at sende dette jobopslag til Copenhagen Ruby Brigade
God vind med projektet.

Med venlig hilsen,
Àsgeir GunnarssonHej Àsgeir,
Tak, det vil jeg gøre :)t