Innovation - Appudvikling

Tags:    app

Kære UDVIKLEREN

Vi er fire i en gruppe i faget innovation. Vi har i øjeblikket et gruppeprojekt, hvilket går ud på udvikling af eget produkt og virksomhed.
Vi har en idé om at lave vores egen app. Spørgsmålet er, hvor meget det koster at udvikle en app, samt hvor meget skal en appudvikler/appprogrommør have i måneden?

Mvh,

Esben, Lasse, Jessica og Joachim - HHX Turøgade3 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Prisen for en app kommer helt an på indholdet, så det er meget svingende. Hvis i beskriver jeres ide kan vi nok komme med et lidt bedre estimat :)

Prisen for en udvikler er ikke billig, regn ikke med at det kommer til at ligge i den lave ende af 22.000 kr. om måneden, hvis det er et fuld tids jobHej Kevin og mange tak for deres svar :)

Vores app skal være med til at give "folket" et bedre overblik over det offentlige transpor, eller i vores tilfælde vil vi starte med busser i Nordjylland. Her vil vi lave et partnerskab med NT. Vi tænker, at vi herved til få rettighederne til busruterne og tid.
I app'en vil der bl.a. være tider på hvornår bussen vil være, hvor du er, hvis den er forsinket og hvornår den så kommer og om ekstrabusser.

t