User interface adresse bog

Tags:    c++ delphi

Hej,

Jeg er ved at skrive et program, der skal indeholde en userinterface, der tillader brugeren en menu af valg for en student info application.
Dette skal med:
struct student
{
char name[25];
char address[80];
float gpa;
char telno[15];
};
1. Jeg skal bruge command line argumenter
2. Programmet skal invokes ved at indtaste the executable navn (eks: homework) eller option "debug". (e.g.homework debug). Alt andet, f.eks. "homework debug test" skulle give fejl melding. Format tilsvarende type "cp" i UNIX.
3. Naar programmet bliver kaldt ved brug af debug option, will additional output blive printet paa skaermen, som navnet paa den kaldtes function og parametere der er blevet passed. Det er en tilfoejelse til alt hvad programmet goer naar det bliver kaldt uden debug argument.
4. Der skal bruges en while loop til menu, samt en gloabl variabel til at holde styr paa hvordan programmeret var invoked. Functioner( add student, findStudent, printStudents og deleteStudent) skal ikke virke men fungere som stubs.
5. Hele applicationen skal splittes til to filer. En, der indeholder main og userinterface functioner, samt en der indeholder database access functioner.

Jeg er i tvivl om hvordan det hele haenger sammen og haaber paa at der er en der kan hjaelpe!
Paa forhaand tak.








t