Registrering af betalt faktura?

Tags:    betaling

Hejsa udviklere,

Jeg står og er igang med at udvikle et nyt projekt, her sælge vi abonnementer af vores produkt. Indtil nu har planen været at vores betalende kunder skulle benytte sig af deres kredit kort, til at betale for abonnementet.
Vi går nu og overvejer om istedet skal sende faktura for abonnementet ud hver måned istedet (B2B), men er nervøs for det administrative arbejde der måtte ligge i det; her taler jeg om at en person skal sidde med netbanken, og crossreference betalingerne med vores interne system.

Derfor er mit spørgsmål, er der nogle der har erfaringer med denne måde at fakturere på? Cons and Pros. Er der nogen måde at automatisere dette på, ud fra Lån og spars hjemmesidde, virker det ikke som om de tilbyder en form for API.

Vi kommer højst sandsynligt til at sidde at skulle administrere 200+ abonnementer på sigt.

Håber der er en der kan hjælpe.



3 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt 17 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Hej Martin

Mange økonomisystemer indeholder funktionalitet, der kan hjælpe med at gøre afstemningen af banken nemmere. Som regel kan man fra sin bank eksportere poster i en kommasepareret fil og så indlæse det i sit økonomisystem.
Her er bl.a. e-conomics beskrivelse af deres funktion til (halv)automatisk bankafstemning:
http://www.e-conomic.dk/regnskabsprogram/revisorer-bogholdere/automatisk-bankafstemning

Ellers har elektronisk fakturering desuden vundet indpas. Det offentlige bruger NemHandel:
http://www.nemhandel.dk/om-nemhandel
Det er min opfattelse, at mange offentlige virksomheder kræver, at man sender fakturaer igennem NemHandel, for at få lov at sælge til dem. Derfor er der mange danske virksomheder, som understøtter NemHandel.

Du kan, udover at søge på din banks hjemmeside, prøve at ringe til dem, forklare din situation og spørge, hvilke løsninger de tilbyder. Mange store virksomheder har i dag løsninger til erhverv, hvor information ikke er offentligt tilgængeligt (muligvis fordi de ønsker, at man bliver tilknyttet en personlig kontakt hos dem).



Folkene bag Dinero er netop i gang med at udrulle API.
https://www.facebook.com/Dinero.Regnskabsprogram



Tusind tak for dit svar, Kristian. Det lyder bestemt som om det er den rigtige vej at gå så. :)



t