Notepad++ crash og upload tom fil.

Tags:    offtopic

Hej,

Har brugt 2 dage på at gør mit login script færdigt.
Men i det jeg lige vil rette en lille ting, så crashed notepad++, og idet den gjorde det, havde jeg allerede klikket på upload (filen) til ftp-serveren.

Så der røg mit arbejde?.
Den er tom.

Er der nogen chancer for at få det tilbage, eller skal jeg igang igen?.



3 svar postet i denne tråd vises herunder
1 indlæg har modtaget i alt 1 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Måske er du heldig og N++ har gemt en backup. Prøv at kigge om der ligger en backup mappe under:
%appdata%\..\Roaming\Notepad++
og
%appdata%\..\Local\Notepad++

ellers prøv

%appdata%\..\Roaming\Temp
og
%appdata%\..\Local\Temp

og se om der ligger en N++RECOV mappe. Prøv at kig disse steder og se om der findes nogle filer indeholder dit script. Fra http://stackoverflow.com/questions/21712139/notepad-how-to-recover-a-deleted-file og http://superuser.com/questions/281776/does-notepad-backup-pre-edited-files-anywhere .

Sidste udvej er nok at køre et filgendannelses program, f.eks. Recuva (kør det fra USB), som skanner din harddisk og måske kan genskabe filen.

Ellers er der nok ikke noget at gøre. Redskaber som backupprogrammer, eller, mere passende for udvikling, versionkontrolsystemer, kan hjælpe dig med at forhindre større tab af data i fremtiden.

Edit: så lige en kommentar i stack overflow linket, at en løste det ved at bruge et systemgendannelsespunkt. Men er en noget brutal løsning, samt det er nok ekstrem usandsynligt du har et systemgendannelsespunkt fra efter du skrev scriptet men før N++ crashede?



Indlæg senest redigeret d. 12.04.2015 18:17 af Bruger #14645
Forstår ikke helt hvad du mener med at den er tom. Hvis N++ crashede under upload og derfor ikke fik overført fuldstændigt til serveren, kan du ikke bare uploade forfra?




Problemet er, at efter crash, gemte den filen (men uden tekst i).
Og sammentidlig uploadet jeg filen til serveren.
Så alt gik jo tabt?



t