Hjælp til "omprogramering" i banko program

Tags:    programmering program

Hej Alle sammen.

Lang Historie kort.

Arbejder på Odsherred Teater vi står og skal lave en forestilling ved navnet Banko. Til den forestilling skal vi bruge et banko program. Jeg har tilfældigvis fundet et hjemmelavet program på nettet og det virker fint til det vi skal bruge det til. Problemet er at vi skal skyde det op via projekter og programmet er låst i en opløsning. Jeg søger derfor hjælp af en som ville være sød og fixe programmet så det kan gå i fuld skærm. Har snakket med ham der har lavet det men han siger selv han ikke ved hvordan man får det til det da han kun programmere på hjemme basis og jeg kender slet ikke til det så er der nogen her jeg kunne sende programmet til og vil kigge på om det er muligt ?
Mvh Dennis
Tekniker Odsherred TeaterIndlæg senest redigeret d. 01.08.2015 22:07 af Bruger #21213
7 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt 4 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Prøv at benyt dig af at free utility program, til at resize vilkårlige vinduer på windows. Du kan for eksempel prøve at benytte dig af Sizer, som du kan downloade her:http://www.brianapps.net/sizer/. :)Hej Dennis,
Østrig navnet på det program du har fundet, så er det nemmere for os at hjælpe :)

P.S. Smid gerne et link til det :)Programmet hedder banko :) og er et hjemmelavet program.. Jeg smider linket her.
http://www.chrlund.dk/menu/interaktivetavler/banko/Banko%20version%201.4.zipSizer virker desværre ikke til det her formål ellers tak :)Har du kildekoden til programmet, hvis ikke så er det måske hurtigere at lave eller finde et nyt program.. Det ser trods alt ikke så avanceret ud :)

Med venlig hilsen,
Kevin--Fejl--Indlæg senest redigeret d. 04.08.2015 23:38 af Bruger #17794
t